Mustavalkoinen kodikas sisustus

8.12.2015

moderni-kaksio-mustavalkoinen-keittio

Hillitty mustavalkoinen värimaailma saa kodikkuutta rinnalleen vanhasta puulattiasta ja hauskoista yksityiskohdista, joissa on vahvasti mukana luonnosta tuotuja kasveja. Harmoninen ja harkittu tyyli läpi asunnon eri tilojen muodostaa rauhallisen tunnelman asuntoon saaden rajatunkin värimaailman kukoistamaan omalla kauniilla tavallaan. Tämä viihtyisä Göteborgissa sijaitseva kaksio löytyy myynnistä Stadshem -sivuilta.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-keittiotaso

Keittiön toiselle pitkälle seinustalle ei ole tuotu ollenkaan yläkaapistoja, mikä tuo tilaan mukavasti avaran ja ilmavan tunteen. Avohyllyjä voisi olla enemmänkin käytössä arkikäytössä olevia esineitä ja koristeellisuutta silmällä pitäen.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-keittio-sisustus

Yksinkertaisuus on tässä keittiössä valttia. Puunvärinen työskentelytaso tuo tilaan lämmintä tunnelmaa ja sopii samalla yhteen leikkuulautojen sekä muiden puisten elementtien kanssa. Yhdessä materiaalit ja värit korostavat toinen toisiaan.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-olohuone

Kaksi upeaa nojatuolia tuovat olohuoneeseen miellyttävän tunnun, jota on korostettu sisustustekstiileillä. Tavaramäärän vähyys auttaa pitämään tilan tyylin hallittuna. Seinustalla Fritz Hansenin Myran tuoli tuo designia ja tarpeellisen lisäistumapaikan tilaan.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-olohuone-sisustus

Muhkea kangasvalaisin ja seinän mustavalkoinen graafinen taulu tuovat omilla minimalistisilla tyyleillään tilaan kodikkuutta liittyen samalla sisustuksen mustavalkoiseen teemaan.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-makuuhuone

Makuuhuoneesta löytyy hauskat seinälle kiinnitettävät yöpöydät ja täällä yksinkertaista vaaleaa ilmettä on korostettu tekstiileillä.

Kuvat stadshem.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.