Search
Close this search box.

Mustavalkoinen kodikas sisustus

moderni-kaksio-mustavalkoinen-keittio

Hillitty mustavalkoinen värimaailma saa kodikkuutta rinnalleen vanhasta puulattiasta ja hauskoista yksityiskohdista, joissa on vahvasti mukana luonnosta tuotuja kasveja. Harmoninen ja harkittu tyyli läpi asunnon eri tilojen muodostaa rauhallisen tunnelman asuntoon saaden rajatunkin värimaailman kukoistamaan omalla kauniilla tavallaan. Tämä viihtyisä Göteborgissa sijaitseva kaksio löytyy myynnistä Stadshem -sivuilta.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-keittiotaso

Keittiön toiselle pitkälle seinustalle ei ole tuotu ollenkaan yläkaapistoja, mikä tuo tilaan mukavasti avaran ja ilmavan tunteen. Avohyllyjä voisi olla enemmänkin käytössä arkikäytössä olevia esineitä ja koristeellisuutta silmällä pitäen.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-keittio-sisustus

Yksinkertaisuus on tässä keittiössä valttia. Puunvärinen työskentelytaso tuo tilaan lämmintä tunnelmaa ja sopii samalla yhteen leikkuulautojen sekä muiden puisten elementtien kanssa. Yhdessä materiaalit ja värit korostavat toinen toisiaan.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-olohuone

Kaksi upeaa nojatuolia tuovat olohuoneeseen miellyttävän tunnun, jota on korostettu sisustustekstiileillä. Tavaramäärän vähyys auttaa pitämään tilan tyylin hallittuna. Seinustalla Fritz Hansenin Myran tuoli tuo designia ja tarpeellisen lisäistumapaikan tilaan.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-olohuone-sisustus

Muhkea kangasvalaisin ja seinän mustavalkoinen graafinen taulu tuovat omilla minimalistisilla tyyleillään tilaan kodikkuutta liittyen samalla sisustuksen mustavalkoiseen teemaan.

moderni-kaksio-mustavalkoinen-makuuhuone

Makuuhuoneesta löytyy hauskat seinälle kiinnitettävät yöpöydät ja täällä yksinkertaista vaaleaa ilmettä on korostettu tekstiileillä.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke