Search
Close this search box.

Mustavalkoinen sisustus ja tekstuurit

mustavalkoinen-sisustus-takka

Pehmeät tekstiilit, taljat ja kalusteissa käytetty puu tuovat mustavalkoiseen sisustukseen mukavaa vuorovaikutusta. Tässä olohuoneessa myös taustalla näkyvä takka, joka on rakennettu väliseinään siten, että se näkyy seinän molemmille puolille on omiaan lisäämään tilan tunnelmaa. Valitessasi yksivärisiä tekstiileitä tämän kaltaisiin tiloihin kiinnitä huomiota tekstiilien pintoihin. Elävät pinnat, erilaiset neulokset ja pienet värivaihtelut sävyissä näyttävät usein huomattavasti kodikkaimmilta, varsinkin muun tilan sisustuksen ja värien ollessa hyvinkin minimalistiset.

Via boubasinspiration.tumblr.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke