Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Mustavalkoisia tunnelmia

Mustavalkoisen sisustuksen ystäville ihania inspiraatioita.

Ikkunasta avautuu valloittava maisema. Se on kuin näytönsäästäjä konsanaan. Koristeellinen lista katonrajassa antaa viimeistellyn vaikutelman tilasta. Tekstuurit ja syvyysvaikutelma ovat merkitsevässä roolissa, kun sisustetaan vähillä väreillä.

Pienetkin esineet astuvat suureen rooliin minimalistisessa sisustuksessa. Yhdistämällä kiiltäviä, metallisia pintoja saa aikaan entistä tyylitellympää, modernia ilmettä.

Kuvat Joseph Dirand Architecture / Adrien Dirand

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.