Mustavalkoista kontrastia ja puisia pintoja

18.4.2016

mustavalkoista-kontrastia-puuta-keittio

Helsingissä, vanhassa jugend-talossa sijaitseva kulmahuoneisto sai remontin myötä tyylikkään ilmeen, joka yhdistelee upeasti modernia tyyliä ja talon historiaa kunnioittavia piirteitä. Kompakti avokeittiö on saanut pinnoilleen dramaattisen eleganttia mustaa väriä, joka korostuu kauniisti valkokiiltoisen keittiösaarekkeen myötä. Asunto löytyy myynnistä Bo LKV -sivuilta.

mustavalkoista-kontrastia-puuta-ruokailu-olohuone

Puiset kalusteet sopivat mainiosti talon henkeen ja nousevat kauniisti esiin valkoisten pintojen keskellä. Leveät ja suuret ikkunasyvennykset tuovat tilaan runsaasti valoa, mikä korostaa puun lämmintä tunnelmaa.

mustavalkoista-kontrastia-puuta-ikkunasyvennyksetmustavalkoista-kontrastia-puuta-makuuhuone

Vanhat ovat ja koristeelliset vetimet tuovat kivaa tunnelmaa. Kevyt sisustus ja luonnonläheinen, harmoninen värimaailma taas antaa mahdollisuuden tuoda tiloihin kausittaisia yksityiskohtia.

mustavalkoista-kontrastia-puuta-makuuhuone-tyopiste

Makuuhuoneeseen on saatu mahtumaan pieni työskentelynurkkaus, jonka ääressä Hayn About A Chair tuo ryhdikästä ilmettä.

mustavalkoista-kontrastia-puuta-kylpyhuone

Kylpyhuoneen moderni tyyli syntyy mustavalkoisesta värimaailmasta. Kokonaisuuden kruunaa oma pieni sauna, joka on rajattu tilasta lasiseinillä.

mustavalkoista-kontrastia-puuta-sauna mustavalkoista-kontrastia-puuta-eteinen

Kuvat bolkv.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.