Muurametalot Funktio -talomallisto

31.8.2015

muurametalot-sisustus-1

Jyväskylässä vuonna 2014 järjestetyillä Asuntomessuilla esillä ollut Villa Muurame perustuu Muurametalojen Funtio -talomallistoon, jossa yksinkertainen muotoilu on yhdistetty laadukkaisiin materiaaleihin, toimiviin käytännön ratkaisuihin sekä moderniin suomalaiseen talorakentamiseen. Villa Muuramen on suunnitellut arkkitehti Marco Casagrande ja sisustuksesta ovat vastanneet Johanna Salmisen ja Kati Vuorela. Ihanasti ikuistetuista kuvista on vastannut valokuvaaja Krista Keltanen.

muurametalot-sisustus-2

Sisällä vallitsee rauhallinen ja harmoninen mustavalkoinen maaila, johon eloa tuovat rohkeat yksityisohdat, tekstuurit ja materiaalien vaihtuvuus.

muurametalot-sisustus-3

Suuri matto keittiön saarekkeen ympärillä luo kodikkuutta ja lämpöä. Vaalean värinsä ansiosa se ei pomppaa liiaksi esiin, mutta sitoo keittiön selkeästi omaksi alueekseen.

muurametalot-sisustus-4

Kuparin kiiltoiset valaisimet tuovat hyvää vastapainoa mustavalkoiselle sisustukselle. Niitä onkin siroteltu ympäri asuntoa, jolloin valaisimien rohkea ilme paistaa silmään, mutta yhdessä ne sitovat tilat myös toisiinsa.

muurametalot-sisustus-5

Suurista ikkunoista tulvii niin paljon luonnonvaloa, että seinien tumma väri ei tee tiloista lainkaan liian pimeitä.

muurametalot-sisustus-6

Pehmät matot, lukuisat taulut ja koristetyynyjen ilmeikkyys luovat tilaan leikkisyyttä yhdessä eri väristen pyöreiden sohvapöytien kanssa.

muurametalot-sisustus-7

Yläkertaan vievä portaikko on miellyttävän kevyt eikä pimennä tilaa turhaan.

muurametalot-sisustus-8

Kodista löytyy ihania eri oleskelualueita ja näin asukkaat voivat halutessaan vetäyty kukin omaan rauhaansa.

muurametalot-sisustus-9 muurametalot-sisustus-10

Harmoninen kevyt sisustus tuo yksityiskohdat, viherkasvit ja valaisimet näyttävästi esille.

muurametalot-sisustus-11

Ympäröivä luonto sulautuu osaksi sisustusta läpi vuoden. Talon elegantti ja konstailematon arkkitehtuuri kestää aikaa ja maiseman kehittyessä se säilyttää oman arvokkuutensa ja ainoastaan parantaa olemustaan antamalla ympäröivän luonnon astua esiin omalla painollaan. Tutustu tarkemmin Funktio -talomallistoon.

Kuvat Krista Keltanen

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.