Näsijärven maisemissa

puutalo-tampere-pispala-1

Tampereen Pispalassa sijaitsevan vanhan puutalon ylemmän kerroksen asunto tarjoaa huikeat näkymät Näsijärvelle ja kätkee sisälleen taidokkaasti saneeratun kodin, jonka sisustus hehkuu sekä vanhaa että uutta. Valoisan vaalea pohjaratkaisu saa energistä lisämaustetta talon rakenteiden muodoista ja monista upeista sisustuksen yksityiskohdista. Tehosteväreinä käytetty musta ja punainen rytmittävät tilojen yleisilmettä, joista löytyy paljon vanhoja kalusteita ja tunnelmaa hehkuvia piirteitä. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -verkkosivuilta.

puutalo-tampere-pispala-2

Keittössä punainen puupöytä on tilan ehdoton keskipiste. Muista huoneista paistava sama punainen väri toimii sisustuksen punaisena lankana eikä ole vain satunnainen värivalinta tai yksityiskohta. Vanhan tyylin keskellä modernit keittiökalusteet ja puiset pöytätasot toimivat loistavasti yhteen muun sisustuksen kanssa.

puutalo-tampere-pispala-3

Olohuoneessa punaiselle värille vastapainoa tuovat kulunut vanha arkkupöytä sekä vihreän sävyiset nojatuolit ja rahi huoneen perällä.

puutalo-tampere-pispala-4

Avohyllyille mahtuu sopivasti kirjallisuutta ja pieni ”lisäikkuna” seinässä tuo kivasti lisävaloa ja ilmettä tilaan.

puutalo-tampere-pispala-5

Tilavamakuuhuone on jaettu toiminnoiltaan myös työhuoneeksi. Rajaajana toimii avohyllykkö, joka tarjoaa samalla hyvin säilytystilaa lattiasta kattoon. Vanha räsymatto elävöittää lämpimästä valkoiseksi maalattuja puulattioita. Huomaa myös lämpöä tilaan tuova takka huoneen seinustalla.

puutalo-tampere-pispala-6

Lastenhuoneessa punainen piste löytyy ylimmän hyllykön väristä.

puutalo-tampere-pispala-7

Toisessa makuuhuoneessa vanha piironki ja työpöytä pitävät huolen vintagetyylistä. Päätyseinälle valittu musta väri korostaa upeasti ikkunasyvennystä ja seinän muotoja.

puutalo-tampere-pispala-8

Kylpyhuone on modernin hillitty. Punertavan sävyn rinnalle on tuotu harmaata ja valkoista.

puutalo-tampere-pispala-9

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevalta taloyhtiön yhteiseltä parvekkeelta avautuu huikeat näkymät Näsijärvelle. Lisätietoa kohteesta voit katsoa Etuovesta.

Kuvat etuovi.com