Nido minimökki

mokki-nido1

Robin Falckin suunnittelema Nido on mökki pienoiskoossa. Tämä veikeä 9 neliömetrin kokoinen minimökki sopii esimerkiksi loistavaksi lisämajoitustilaksi kesämökille. Rakentamalla mökin viereen viihtyisän terassin kokonaisuudesta tulee entistä vaikuttavampi ja monikäyttöisempi.

mokki-nido2

Mökin korkean muodon ansiosta siihen mahtuu myös tilava makuuparvi ja näin nukkumatilaa tulee entistä enemmän. Suuret lasi-ikkunat tarjoavat upeat maisemat suoraan luontoon.

mokki-nido3

Kaunis ja toimiva mökki hukkuu sopivasti ympäröivään maisemaan.

mokki-nido4

Täällä jos jossain on mukava istua iltaa ja nauttia elämästä lähellä luontoa. Lisää Robin Falckin töistä voit lukea hänen verkkosivuiltaan.

Kuvat robinfalck.com

6 KOMMENTIT

  1. Kannattaisi ehkä laittaa paanuja(olisi nätti) tai peltiä tuohon ikkunaseinään eli tehdä se ikäänkuin kattorakenteena.

  2. Nimimerkki ”minä”, löytyykö käytännön kokemusta vai pelkkä epäilys?

  3. Hei, olen itse myös suunnitellut saman oloista jota voidaan siirtää helposti ym:ta Olenon suunnitellut sen tuotannon aloittamista, mulla on jo oma kirvesmiesryhmä joka valmistaa nopeasti tuotteet asiakkaan tilauksien mukaan täysin valmiiksi”avaimetkäteen”
    Jos teillä on tarvetta laajempaan tuotantoon, niin mielelläni neuvottelisin kansanne. Toimin Mikkelissä jossa on hyvät tuotanto tilat suuremmallekin valmistus kapasiteetille. yht.työterveisin Osmo Puumalainen 044-2525516

  4. Kannattaa ottaa yhteyttä suunnittelijaan, hän varmaan osaa kertoa tarkemmin.

  5. Tuntuu olevan vaikea löytää tietoa tämän myynnistä. Mistä näitä saa ostettua? Suoraan suunnittelijalta?

Comments are closed.