Search
Close this search box.

Nuorekas koti

Tämä Varsovassa sijaitseva koti sai nuorekkaan ja energisen värikkään ilmeen arkkitehtitoimisto Widawscy Studio Architekturyn käsittelyssä. Rohkea keltainen/lime seikkailee kalusteissa ja tekstiileissä korostaen tilan yksityiskohtia. Olohuoneen perältä löytyy kompakti työpiste, jonka ympärillä on runsaasti säilytystilaa.

Keittiön saarekkeen ja kaappien puinen pinta pehmentää kokonaisuutta ja lisää kodikkuutta. Seinällä leikkivät sanat rikkovat hauskasti valkoista seinäpintaa.

Ruokailutilan pöydässä ja tuoleissa kohtaavat kaksi eri aikakautta. Moderneja muotoja ja maalaisromanttista koristeellisuutta.

Makuuhuone on rauhoitettu väreistä. Valkoinen ja harmaan eri sävyt luovat puhtaan ilmeen. Päätyseinän kiiltävä tapettikuvio tuo kaivattua koristeellisuutta muuten valkoiseen tilaan.

Kylpyhuoneen puolella löytyy taas olohuoneesta tuttuja värejä.

Kuvat widawscy.pl

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke