Olohuone lähellä luontoa

Tähän valoisaan olohuoneeseen on tuotu luonnonläheisiä elementtejä. Kiviseinä ja suuresta kannosta muodostuvat sohvapöytä yhdistyvät miellyttävästi valkoiseen kulmasohvaan ja tilan moderneihin piirteisiin.

Pehmeän kulmasohvan takana on suuri, lähes huoneen korkuinen peili, joka lisää tilantuntua ja valon määrää entisestään. Paksut puiset kehykset  tekevät peilistä ikkunan uuteen maailmaan. Löydät tämän kauniin asunnon The Brooklyn Home Company -verkkosivuilta.

Kuvat thebrooklynhomecompany.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.