Omakotitalo maaseutumaisemissa

27.5.2015

omakotitalo-puutalo-1

Maskussa upeissa maalaismaisemissa sijaitsee hurmaava 89 neliön kokoinen omakotitalo. Valoisa tupakeittiö henkii maalaismaista tunnelmaa ja sisustuksen kaunis vaalea yleisilme korostaa ikkunoista sisään tulvivaa luonnonvaloa. Asunnon myyntiä välittää Bo LKV.

omakotitalo-puutalo-4

Keittiön välitilaan on laitettu kiiltävä valkoinen laatta, joku tuo modernin säväyksen tilan ilmeeseen. Sopivasti koristeelliset kaapinovet vetimineen tuovat kokonaisuuteen kivoja yksityiskohtia.

omakotitalo-puutalo-2

Takkakokonaisuuteen on upotettu hyvin säilytystilaa polttopuille, jotka samalla yhdistyvät kauniisti sisustuksen muihin puisiin elementtiin ja lattiapintaan.

omakotitalo-puutalo-3

Olohuonenurkkaus on miellyttävän hillitty ja rauhallinen. Keinutuoli ja puinen jakkarapöytä kruunaa sisustuksessa vallitsevan tunnelman.

omakotitalo-puutalo-5

Makuuhuoneessa auringonpaiste herättää uuteen päivään.

omakotitalo-puutalo-6 omakotitalo-puutalo-7

Kylpyhuoneesta löytyy hyvin tilaa myös kodinhuoltoa vaativiin tarpeisiin.

omakotitalo-puutalo-9

Pihapiiristä löytyy erillinen piharakennus, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen.

omakotitalo-puutalo-8

Piharakennus onkin saanut upean ilmeen, jossa vaaleaksi maalatut hirret ja vaaleansiniset listat sekä karmit luovat tilaan sekoituksen merihenkistä ja beach house tyylistä tunnelmaa. Täällä on hyvä järjestää vaikkapa illanistujaisia ystävien kesken. Tarkemmat tiedot kodista voit katsoa Bo LKV sivuilta.

Kuvat bolkv.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.