Search
Close this search box.

Omakotitalo maaseutumaisemissa

omakotitalo-puutalo-1

Maskussa upeissa maalaismaisemissa sijaitsee hurmaava 89 neliön kokoinen omakotitalo. Valoisa tupakeittiö henkii maalaismaista tunnelmaa ja sisustuksen kaunis vaalea yleisilme korostaa ikkunoista sisään tulvivaa luonnonvaloa. Asunnon myyntiä välittää Bo LKV.

omakotitalo-puutalo-4

Keittiön välitilaan on laitettu kiiltävä valkoinen laatta, joku tuo modernin säväyksen tilan ilmeeseen. Sopivasti koristeelliset kaapinovet vetimineen tuovat kokonaisuuteen kivoja yksityiskohtia.

omakotitalo-puutalo-2

Takkakokonaisuuteen on upotettu hyvin säilytystilaa polttopuille, jotka samalla yhdistyvät kauniisti sisustuksen muihin puisiin elementtiin ja lattiapintaan.

omakotitalo-puutalo-3

Olohuonenurkkaus on miellyttävän hillitty ja rauhallinen. Keinutuoli ja puinen jakkarapöytä kruunaa sisustuksessa vallitsevan tunnelman.

omakotitalo-puutalo-5

Makuuhuoneessa auringonpaiste herättää uuteen päivään.

omakotitalo-puutalo-6 omakotitalo-puutalo-7

Kylpyhuoneesta löytyy hyvin tilaa myös kodinhuoltoa vaativiin tarpeisiin.

omakotitalo-puutalo-9

Pihapiiristä löytyy erillinen piharakennus, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen.

omakotitalo-puutalo-8

Piharakennus onkin saanut upean ilmeen, jossa vaaleaksi maalatut hirret ja vaaleansiniset listat sekä karmit luovat tilaan sekoituksen merihenkistä ja beach house tyylistä tunnelmaa. Täällä on hyvä järjestää vaikkapa illanistujaisia ystävien kesken. Tarkemmat tiedot kodista voit katsoa Bo LKV sivuilta.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke