Pelkistetyn tyylikäs skandinaavinen koti

13.5.2016

skandinaavista-tyylia-olohuone

Puun, harmaan ja valkoisen yhdistelmä antaa harmonisen pohjan tälle skandinaavisesta tyylistä täyttyvälle upealla kodille, jossa on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa. Sisustukseen on tuotu runsaasti tauluja sekä muita pieniä yksityiskohtia, joilla on saatu kevyeen värimaailmaan kaivattua kontrastia.

skandinaavista-tyylia-olohuone-taulut

Olohuoneessa katon kristallivalaisin korostaa talon vanhaa alkuperää. Seinätaulujen tarkka sijoittelu antaa myös särmikkään rytmin hukuttaen samalla television osaksi kokonaisuutta.

skandinaavista-tyylia-ruokailusali

Liukuovet saattelevat olohuoneesta tilavan salin puolelle, josta löytyy muun muassa tyylikäs vanha lipasto.

skandinaavista-tyylia-ruokailutilan-sisustus

Ylellistä ja modernia ilmettä tilaan on tuotu Kartellin Louis Ghost tuoleilla ja Bourgie valaisimella. Graafinen iso matto tilan keskellä luo kodikkuutta ja lämpöä tilaan.

skandinaavista-tyylia-ruokailutila

Kevyt divaanisohva tarjoaa paikan lueskeluun tai vaikkapa päiväunista nauttimiseen.

skandinaavista-tyylia-makuuhuone

Makuuhuoneessa tummempi harmaa sävy seinässä luo mystistä ja ylellistäkin tuntua tilaan. Tekstiileillä ja kauniilla huonekaluilla on saatu vastaavasti tasapainoitettua tilan hillittyä värimaailmaa. Hauska yksityiskohta löytyy sängyn viereiseltä seinältä, jossa on erillinen pieni komero esimerkiksi kenkien ja laukkujen säilyttämiseen.

skandinaavista-tyylia-kenkakaappiskandinaavista-tyylia-keittio

Kulmikas muotoilu antaa keittiölle persoonallisen ilmeen. Yläkaapistoja ei juuri ole, mikä saa tilan tuntumaan miellyttävän avaralta.

skandinaavista-tyylia-keittiotasotskandinaavista-tyylia-lastenhuoneskandinaavista-tyylia-eteisaula

Tarkemmat tiedot kohteesta löydät Entracesta.

Kuvat entrancemakleri.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.