Persoonallinen koti täynnä tunnelmaa

persoonallinen-koti-portaat

Kodin ja sisustuksen persoonallisuus ei synny ainoastaan designkalusteista tai kotikutoisista koristeista. Asunnon pohjaratkaisu ja erityispiirteet voivat tehdä asunnosta jo sellaisenaan todella uniikin ja houkuttelevan. Tässä hyvänä esimerkkinä Tukholmassa sijaitseva n. 80 neliöinen kerrostalon ylimmässä kerroksessa sijaitseva asunto. Asunto löytyy myynnistä Alexander White -sivuilta.

persoonallinen-koti-keittio

Asuntoon tullaan hauskasti sisään kierreportaikon kautta. Ensimmäisenä saavutaan keittiöön, joka rakentuu hauskasti muuten helposti käyttöä vaille jäävään käytävätilaan.

persoonallinen-koti-ruokapoyta

Pitkulaisen tilan toisesta päästä löytyy ruokailutila. Vino kattorakenne ja vanhat hirsipalkit antavat kivaa piristystä tilan muotoon.

persoonallinen-koti-sisustus

Leveän parvekkeen ansiosta seinustan suuret ikkunat päästävät tilaan paljon luonnonvaloa.

persoonallinen-koti-makuuhuone

Makuuhuone rakentuu samoin katon mielenkiintoisten muotojen mukaiseksi. Myös täällä hirsipalkit tuovat tilaan jotain uniikkia kodikkuutta ja lämpöä.

persoonallinen-koti-oleskelutila

Makuuhuone sijaitsee kivasti asunnon päässä jääden omaan rauhaan. Oleskelutila keittiön ja makuuhuoneen välissä tarjoaa mainion paikan lukuhetkille.

persoonallinen-koti-kylpyhuone

Palkit ovat läsnä myös kylpyhuoneen puolella, jonka kruunaa kylpyamme.

persoonallinen-koti-pervekeovi persoonallinen-koti-parveke

Pitkähkö parveke tarjoaa mukavasti tilaa nauttia auringonpaisteesta ja tänne mahtuvat kasvamaan niin yritit kuin koristeistutuksetkin.

persoonallinen-koti-tilat

Asunnon toisesta päästä löytyy vielä erillinen huone, jota voi käyttää vaikkapa työhuoneena tai tarpeen tullen tehdä siitä makuuhuoneen. Mielenkiintoinen koti, joka taipuu moneen. Lisää kohteesta voit katsoa täältä.

Kuvat alexanderwhite.se