Persoonallinen sisustus tekee tunnelman

29.9.2015

yksityiskohtia-sisustuksessa-1

Persoonallinen, rohkea ja oman itsensä näköinen sisustus luo kotiin aidon tunnelman ja tekee kodista asukkaansa näköisen. Kun materiaalit, värit ja kuosit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi, syntyy jotain mahtavaa omaleimasta ja aitoa. Erilaisten, matkan varrella kertyneiden tavaroidan sijoittaminen erityisesti pienempään asuntoon voi olla hankalaa, mutta kannattaa myös rohkeasti kokeilla muutakin kuin lehtien sivuilla usein nähtävää pelkistettyä tyyliä. Tämä Bjurfors sivuilla myynnissä oleva, Göteborgissa sijaitseva asunto on tästä mainio esimerkki.

yksityiskohtia-sisustuksessa-2

Sisustuksessa on huomioitu kauniisti myyös talon ja kodin alkuperäinen tyyli sekä tunnelma. Punainen nahkasohva on upea väripilkku olohuoneessa ja tekstiilien avulla se ei hyppää liiaksi esiin vaan soljuu saumattomasti tilan ilmeeseen.

yksityiskohtia-sisustuksessa-3

Vanha puulattia ja kuluneet kynnyslistat kertovat tarinoita menneistä askelista. Niiden aitous antaa samalla oman upean vivahteen sisustukseen.

yksityiskohtia-sisustuksessa-4

Olouhuoneen lisäksi myös keittiöstä löytyy avohyllyjä. Näin esineet ja astiat ovat helposti löydettävissä ja käden ulottuvilla.

yksityiskohtia-sisustuksessa-5

Vanha valkoinen puukaappi tarjoaa lisää säilytystilaa ja liittyy asunnon menneiden vuosikymmenten tunnelmaan.

yksityiskohtia-sisustuksessa-6 yksityiskohtia-sisustuksessa-7

Vanhoille asunnoille tyypilliset leveät ja syvät ikkunalaudat ovat omiaan viherkasvien ja koriste-esineiden säilytykseen. Myös puoliksi seinän korkuinen boordelista ja seinävärin vaihtelu antaa tilaan mielenkiintoista syvyyttä ja eleganttia tunnelmaa. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Bjurfors sivuilla.

Kuvat bjurfors.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.