Search
Close this search box.

Persoonallinen sisustus tekee tunnelman

yksityiskohtia-sisustuksessa-1

Persoonallinen, rohkea ja oman itsensä näköinen sisustus luo kotiin aidon tunnelman ja tekee kodista asukkaansa näköisen. Kun materiaalit, värit ja kuosit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi, syntyy jotain mahtavaa omaleimasta ja aitoa. Erilaisten, matkan varrella kertyneiden tavaroidan sijoittaminen erityisesti pienempään asuntoon voi olla hankalaa, mutta kannattaa myös rohkeasti kokeilla muutakin kuin lehtien sivuilla usein nähtävää pelkistettyä tyyliä. Tämä Bjurfors sivuilla myynnissä oleva, Göteborgissa sijaitseva asunto on tästä mainio esimerkki.

yksityiskohtia-sisustuksessa-2

Sisustuksessa on huomioitu kauniisti myyös talon ja kodin alkuperäinen tyyli sekä tunnelma. Punainen nahkasohva on upea väripilkku olohuoneessa ja tekstiilien avulla se ei hyppää liiaksi esiin vaan soljuu saumattomasti tilan ilmeeseen.

yksityiskohtia-sisustuksessa-3

Vanha puulattia ja kuluneet kynnyslistat kertovat tarinoita menneistä askelista. Niiden aitous antaa samalla oman upean vivahteen sisustukseen.

yksityiskohtia-sisustuksessa-4

Olouhuoneen lisäksi myös keittiöstä löytyy avohyllyjä. Näin esineet ja astiat ovat helposti löydettävissä ja käden ulottuvilla.

yksityiskohtia-sisustuksessa-5

Vanha valkoinen puukaappi tarjoaa lisää säilytystilaa ja liittyy asunnon menneiden vuosikymmenten tunnelmaan.

yksityiskohtia-sisustuksessa-6 yksityiskohtia-sisustuksessa-7

Vanhoille asunnoille tyypilliset leveät ja syvät ikkunalaudat ovat omiaan viherkasvien ja koriste-esineiden säilytykseen. Myös puoliksi seinän korkuinen boordelista ja seinävärin vaihtelu antaa tilaan mielenkiintoista syvyyttä ja eleganttia tunnelmaa. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Bjurfors sivuilla.

Kuvat bjurfors.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke