Persoonallinen sisustus tekee tunnelman

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

yksityiskohtia-sisustuksessa-1

Persoonallinen, rohkea ja oman itsensä näköinen sisustus luo kotiin aidon tunnelman ja tekee kodista asukkaansa näköisen. Kun materiaalit, värit ja kuosit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi, syntyy jotain mahtavaa omaleimasta ja aitoa. Erilaisten, matkan varrella kertyneiden tavaroidan sijoittaminen erityisesti pienempään asuntoon voi olla hankalaa, mutta kannattaa myös rohkeasti kokeilla muutakin kuin lehtien sivuilla usein nähtävää pelkistettyä tyyliä. Tämä Bjurfors sivuilla myynnissä oleva, Göteborgissa sijaitseva asunto on tästä mainio esimerkki.

yksityiskohtia-sisustuksessa-2

Sisustuksessa on huomioitu kauniisti myyös talon ja kodin alkuperäinen tyyli sekä tunnelma. Punainen nahkasohva on upea väripilkku olohuoneessa ja tekstiilien avulla se ei hyppää liiaksi esiin vaan soljuu saumattomasti tilan ilmeeseen.

yksityiskohtia-sisustuksessa-3

Vanha puulattia ja kuluneet kynnyslistat kertovat tarinoita menneistä askelista. Niiden aitous antaa samalla oman upean vivahteen sisustukseen.

yksityiskohtia-sisustuksessa-4

Olouhuoneen lisäksi myös keittiöstä löytyy avohyllyjä. Näin esineet ja astiat ovat helposti löydettävissä ja käden ulottuvilla.

yksityiskohtia-sisustuksessa-5

Vanha valkoinen puukaappi tarjoaa lisää säilytystilaa ja liittyy asunnon menneiden vuosikymmenten tunnelmaan.

yksityiskohtia-sisustuksessa-6 yksityiskohtia-sisustuksessa-7

Vanhoille asunnoille tyypilliset leveät ja syvät ikkunalaudat ovat omiaan viherkasvien ja koriste-esineiden säilytykseen. Myös puoliksi seinän korkuinen boordelista ja seinävärin vaihtelu antaa tilaan mielenkiintoista syvyyttä ja eleganttia tunnelmaa. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Bjurfors sivuilla.

Kuvat bjurfors.se

Tutustu myös