Persoonallisesti sisustettu tilava yksiö

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

tilava-yksio-sisustus-1

Tässä tilavassa 42 neliön kokoisessa yksiössä on selkeä pohjaratkaisu, joka jakaa tilat selkeiksi omiksi alueiksi. Makuusoppi rajautuu keittiöstä kevytrakenteisella väliseinällä. Suora linja muodostaa tiloista ikään kuin omat ”näyttelyt” mikä helpottaa tilojen tunnelmien ja sisustuksen suunnittelussa. Asunto löytyy Alvhem -sivuilta.

tilava-yksio-sisustus-2

Keittiö rajautuu olohuoneesta tiilimuuratulla saarekkeella, joka on tämän yksiön ehdoton kiinnipiste ja katseenvangitsija.

tilava-yksio-sisustus-3

Matoilla ja lattipintojen tekstuureilla tiloihin on saatu tuotua persoonallista ilmeikkyyttä, joka samalla rytmittää tilojen jakautumista sitoen ne kuitenkin samalla yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi.

tilava-yksio-sisustus-4

Makuusoppi erottautuu neutraalilla maanläheisellä vaaleanruskealla väriteemalla, mikä näkyy sekä tapetissa, matossa, että sängyn vuodevaatteissa.

tilava-yksio-sisustus-5

Kattoon upotetut spottivalaisimet pitävät huolen riittävästä valoisuudesta.

tilava-yksio-sisustus-6

Rouheus sekoittuu moderniin tyyliin, jota sävyttävät asunnon monet yksityiskohdat.

tilava-yksio-sisustus-7

Kylpyhuoneessa mustat ja valkoiset laatat muodostavat tilan modernin ilmeen. Ripaus kiiltoa ja kylpyhuonetekstiilien ilme viimeistelevät kokonaisuuden.

tilava-yksio-sisustus-8

Vanha puuarkku seinälle kiinnitetyn television edessä toimii hyvänä laskutasona. Yleisesti ottaen sisustus on miellyttävän rempseä, mutta kuitenkin harkitusti toteutettu.

Kuvat alvhemmakleri.se

Tutustu myös

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli