Persoonallisesti sisustettu tilava yksiö

29.9.2015

tilava-yksio-sisustus-1

Tässä tilavassa 42 neliön kokoisessa yksiössä on selkeä pohjaratkaisu, joka jakaa tilat selkeiksi omiksi alueiksi. Makuusoppi rajautuu keittiöstä kevytrakenteisella väliseinällä. Suora linja muodostaa tiloista ikään kuin omat ”näyttelyt” mikä helpottaa tilojen tunnelmien ja sisustuksen suunnittelussa. Asunto löytyy Alvhem -sivuilta.

tilava-yksio-sisustus-2

Keittiö rajautuu olohuoneesta tiilimuuratulla saarekkeella, joka on tämän yksiön ehdoton kiinnipiste ja katseenvangitsija.

tilava-yksio-sisustus-3

Matoilla ja lattipintojen tekstuureilla tiloihin on saatu tuotua persoonallista ilmeikkyyttä, joka samalla rytmittää tilojen jakautumista sitoen ne kuitenkin samalla yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi.

tilava-yksio-sisustus-4

Makuusoppi erottautuu neutraalilla maanläheisellä vaaleanruskealla väriteemalla, mikä näkyy sekä tapetissa, matossa, että sängyn vuodevaatteissa.

tilava-yksio-sisustus-5

Kattoon upotetut spottivalaisimet pitävät huolen riittävästä valoisuudesta.

tilava-yksio-sisustus-6

Rouheus sekoittuu moderniin tyyliin, jota sävyttävät asunnon monet yksityiskohdat.

tilava-yksio-sisustus-7

Kylpyhuoneessa mustat ja valkoiset laatat muodostavat tilan modernin ilmeen. Ripaus kiiltoa ja kylpyhuonetekstiilien ilme viimeistelevät kokonaisuuden.

tilava-yksio-sisustus-8

Vanha puuarkku seinälle kiinnitetyn television edessä toimii hyvänä laskutasona. Yleisesti ottaen sisustus on miellyttävän rempseä, mutta kuitenkin harkitusti toteutettu.

Kuvat alvhemmakleri.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.