Pienen asunnon sisustaminen

pieni-asunto-sisustus-1

Tässä 34 neliön kokoisessa asunnossa on ihana kodikas tunnelma. Vanhalle rakennukselle tyyppilliset piirteet korostuvat lämminhenkisten vanhojen puukalusteiden kautta ja näyttävän vastakohdan sisustuksen tyylille antaa lasiseinällä olohuoneesta erotettu alkovi sekä ruokapöydän yläpuolella oleva designvalaisin.

pieni-asunto-sisustus-2

Neutraalit värit, puulattia ja maanläheiset tekstuurit sekä materiaalit tuovat vaihtuvuutta asunnon valkoiseen värimaailmaan.

pieni-asunto-sisustus-3

Vaikka neliöitä onkin käytössä hyvin rajallinen määrä on tiloihin saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen ja kalusteille valittujen selkeiden paikkojen ansiosta sisustuksessa on miellyttävä hyvä rytmi.

pieni-asunto-sisustus-4

Pyöreä ruokapöytä sopii mainiosti kodin henkeen.

pieni-asunto-sisustus-5

Ikkunoita on paljon ja ne ovat suuria. Sisään tulviva valo avartaakin mukavasti kokonaisuutta ja tarjoaa samalla näkymät tunnelmalliselle sisäpihalle. Käynti omalle parvekkeelle tarjoaa kurkistuksen vanhaan kaupunkimaisemaan ja on kuin oma pieni kahvilaympäristönsä.

pieni-asunto-sisustus-6

pieni-asunto-sisustus-7

Tämä sisustuksellisesti viehättävä kokonaisuus löytyy Svensk Fastighetsförmedling -sivuilta.

Kuvat svenskfast.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.