Pienen olohuoneen sisustaminen

29.3.2010

Olohuoneen sisustaminen asettaa paljon vaatimuksia. Sen on tila, jonka tulisi samaan aikaan täyttää kaikki arkiset tarpeet ja toiminnot, mutta olla samalla kotoisa, valoisa ja käytännöllinen. Taulutelevision etuja on sen ohuus, joten sen sijoittamista seinälle kannattaa todella harkita. Näin saat lisää tasotilaa television alapuolella. Lehtien ja kirjojen lukeminen vaatii valoa, joten sohvan sijoittaminen lähelle ikkunaa on suositeltavaa.

Tässä olohuoneessa on todella kaunis ja suuri ikkuna, jonka kaarevaa muotoa on valittu tukemaan keskellä huonetta roikkuva pyöreä kattovalaisin. Lisää valotehoa tilaan saadaan huoneen kulmiin sijoitetuilla spoteilla. Ne on myös helppo kohdistaa seiniin luomaan tunnelmavalaistusta. Ennen kuin lähdet huonekaluostoksille mieti tarkkaan mitä asioita tilassa tullaan tekemään eniten ja huomioi huonekalujen mukavuus, käytännöllisyys, sijoittelu sen mukaisesti. Samoin valaistuksen rooli on onnistuneen sisustamisen kantavia voimia. On hyvä, jos tilassa on mahdollista tunnelmoida hämyisässä valossa, mutta myös työskennellä ja tehdä askareita kirkassa lampun loisteessa.

Kuvat alvhemmakleri.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.