Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Pienen olohuoneen sisustaminen

Olohuoneen sisustaminen asettaa paljon vaatimuksia. Sen on tila, jonka tulisi samaan aikaan täyttää kaikki arkiset tarpeet ja toiminnot, mutta olla samalla kotoisa, valoisa ja käytännöllinen. Taulutelevision etuja on sen ohuus, joten sen sijoittamista seinälle kannattaa todella harkita. Näin saat lisää tasotilaa television alapuolella. Lehtien ja kirjojen lukeminen vaatii valoa, joten sohvan sijoittaminen lähelle ikkunaa on suositeltavaa.

Tässä olohuoneessa on todella kaunis ja suuri ikkuna, jonka kaarevaa muotoa on valittu tukemaan keskellä huonetta roikkuva pyöreä kattovalaisin. Lisää valotehoa tilaan saadaan huoneen kulmiin sijoitetuilla spoteilla. Ne on myös helppo kohdistaa seiniin luomaan tunnelmavalaistusta. Ennen kuin lähdet huonekaluostoksille mieti tarkkaan mitä asioita tilassa tullaan tekemään eniten ja huomioi huonekalujen mukavuus, käytännöllisyys, sijoittelu sen mukaisesti. Samoin valaistuksen rooli on onnistuneen sisustamisen kantavia voimia. On hyvä, jos tilassa on mahdollista tunnelmoida hämyisässä valossa, mutta myös työskennellä ja tehdä askareita kirkassa lampun loisteessa.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.