Pieni asunto kodikkaan avaraksi

olohuoneen-sisustus-pieni-asunto-avara

Avokeittiö ja vanha kaakeliuuni olohuoneen nurkassa luovat tälle 54 neliön kokoiselle kaksiolle mukavan kodikkaan perustan. Vaalea ja valoa hohkaava yleisilme saa kaivattua kontrastia mukeista nojatuoleista sekä sisustuksen mustista yksitysikohdista sekä sohvasta. Vaalealla sävytetty puulattia tuo sekä kodikkuutta että modernia ilmettä asunnon tiloihin. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy 55 kvadrat välittäjältä.

olohuone-pieni-asunto-avara

Nojatuolit ja sohva muodostavat viihtyisän istuinryhmän olohuoneeseen. Seinälle kiinnitetty kaappi tuo ilmavuutta ja jättää lattiatilan vapaaksi. Avohyllyt taas rytmittävät kauniisti television kanssa kaapin leveyttä tuoden samalla aina tarpeellista säilytystilaa kirjoille ja muille esineille.

sisustus-pieni-asunto-avara

Avonaiseen keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Valkoiset kaapistot uppoavat huomaamattomasti seinän kaakelipintaan.

keittio-pieni-asunto-avara

Yksinerktaisuus on valttia keittiön tyylissä. Koriste-esineillä, viherkasveilla ja muilla yksityiskohdilla saadaan elävöitettyä tilan ilmettä.

keittiokaapit-pieni-asunto-avara

Kaakelimaisessa seinäpinnassa on hauskasti sekä retroa että modernia valkoista kiiltoa.

makuuhuone-pieni-asunto-avara

Vaalea ilme jatkuu kodin makuuhuoneeseen, jonka seinustalta löytyy hauska ripustinteline vaatteille.

yovalo-pieni-asunto-avara

Näyttävä ja isompi kokoinen seinävalaisin pomppaa upeasti esiin eikä arkaile olemassa olollaan. Kepeä musta jakkara toimii kätevänä yöpöytänä ja siirtyy tarpeen tullen kodin muihin tiloihin lisäistuimeksi.

eteinen-pieni-asunto-avara

Eteisessä marokkolaishenkinen lattialaatta tuo pirteää koristeellisuutta ja räväkkyyttä. Mustavalkoisen ilmeensä ansiosta se yhdistyy täydellisesti kodin mustavalkoisen ilmeeseen.

Kuvat  55kavdrat.se / Anders Bergstedt

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.