Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Pieni asunto kodikkaan avaraksi

olohuoneen-sisustus-pieni-asunto-avara

Avokeittiö ja vanha kaakeliuuni olohuoneen nurkassa luovat tälle 54 neliön kokoiselle kaksiolle mukavan kodikkaan perustan. Vaalea ja valoa hohkaava yleisilme saa kaivattua kontrastia mukeista nojatuoleista sekä sisustuksen mustista yksitysikohdista sekä sohvasta. Vaalealla sävytetty puulattia tuo sekä kodikkuutta että modernia ilmettä asunnon tiloihin. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy 55 kvadrat välittäjältä.

olohuone-pieni-asunto-avara

Nojatuolit ja sohva muodostavat viihtyisän istuinryhmän olohuoneeseen. Seinälle kiinnitetty kaappi tuo ilmavuutta ja jättää lattiatilan vapaaksi. Avohyllyt taas rytmittävät kauniisti television kanssa kaapin leveyttä tuoden samalla aina tarpeellista säilytystilaa kirjoille ja muille esineille.

sisustus-pieni-asunto-avara

Avonaiseen keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Valkoiset kaapistot uppoavat huomaamattomasti seinän kaakelipintaan.

keittio-pieni-asunto-avara

Yksinerktaisuus on valttia keittiön tyylissä. Koriste-esineillä, viherkasveilla ja muilla yksityiskohdilla saadaan elävöitettyä tilan ilmettä.

keittiokaapit-pieni-asunto-avara

Kaakelimaisessa seinäpinnassa on hauskasti sekä retroa että modernia valkoista kiiltoa.

makuuhuone-pieni-asunto-avara

Vaalea ilme jatkuu kodin makuuhuoneeseen, jonka seinustalta löytyy hauska ripustinteline vaatteille.

yovalo-pieni-asunto-avara

Näyttävä ja isompi kokoinen seinävalaisin pomppaa upeasti esiin eikä arkaile olemassa olollaan. Kepeä musta jakkara toimii kätevänä yöpöytänä ja siirtyy tarpeen tullen kodin muihin tiloihin lisäistuimeksi.

eteinen-pieni-asunto-avara

Eteisessä marokkolaishenkinen lattialaatta tuo pirteää koristeellisuutta ja räväkkyyttä. Mustavalkoisen ilmeensä ansiosta se yhdistyy täydellisesti kodin mustavalkoisen ilmeeseen.

Kuvat  55kavdrat.se / Anders Bergstedt

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.