Pirteitä yksityiskohtia ja kodikasta tunnelmaa

2.2.2016

keittio-kodikas-sisustus

Valkoista, betonia, puuta ja pirteitä yksityiskohtia. Niistä syntyy tämän kodikkaan 57 neliöisen, Göteborgissa myynnissä olevan kodin ihana tunnelma, jossa on yhdistelty toimivasti vanhaa ja uutta sekä tuotu sekaan persoonallista ilmettä. Tämän upean kodin myyntiä hoitaa Alvhem.

avohyllyt-keittio-kodikas-sisustus

Modernit keittiökalusteet, avohyllyjen tilaan tuoma rento tunnelma sekä viihtyisä pieni pöytäryhmä yhdessä vanhan valkoiseksi maalatun puulattian kanssa tekevät keittiöstä todella viihtyisän ja onnistuneen tilan. Keittiö sijaitseekin tässä kodissa kaiken keskellä, olohuoneen ja makuuhuoneen välissä, joten sen merkitys sisustuksen kokonaisuuteen on hyvin merkittävä.

keittiokaapit-kodikas-sisustus

Vanhat tiiliseinät tuovat kivan rustiikkisen kontrastin keittiön vaalealle ilmeelle.

makuuhuone-kodikas-sisustus

Makuuhuoneessa pilvikuviomainen sinertävä tapetti tuo tilaan ihanan romanttisen ja kotoisan tunnelman. Se toimii loistavasti yhteen valkoisten pintojen  sekä oviaukosta näkyvän tiiliseinän värin kanssa. Puinen nojatuoli huoneen nurkassa yhdistyy vielä kauniisti toisaalta pilkottavan värimaailman kanssa.

makuuhuone-tapetti-kodikas-sisustus

Myös liukuovet on tapetoitu ja näin ne sulautuvat huomaamattomaksi osaksi makuuhuoneen sisustusta. Tapetin sävyt löytyvät myös liinavaatteista, samoin maanläheinen puisten huonekalujen kanssa yksiin sopiva ruskea.

ruokapoyta-kodikas-sisustus

Olohuoneen ja ruokailutilan puolella lattia on maalattu tummaksi, mikä erottaa sen näyttävästi muista tiloista omakseen.

olohuone-kodikas-sisustus

Täällä kodikas tunnelma syntyy rennosta sisustuksesta. Säilytystilaa kirjoille, lehdille ja muille tarpeille on tuotu seinään kiinnitetyillä kaapeilla sekä String hyllyköillä.

eteissohva-kodikas-sisustuseteinen-kodikas-sisustus

Eteistilassa istuinlaverin alle jää tarpeellista säilytystilaa kengille ja ulkovaatteille. Laukut ja muut ripustettavat löytävät paikkansa seinälle kiinnitetyiltä koukuilta, joita pystyy helposti myös lisäämään tarpeen mukaan.

Kuvat alvhemmakleri.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.