Pitsihuvilan taikaa

maalaiskoti-olohuone

Vanha hirsirunkoinen vuodelta 1910 peräisin oleva koti on käynyt läpi täydellisen peruskorjauksen, minkä myötä siitä on syntynyt ihastuttava pitsihuvila täynnä lämmintä kodikasta tunnelmaa. Tässä kodissa maalaisromantiikka saa täydellisen silauksen rouheista hirsipinnoista ja talon alkuperää kunnioittavista yksityiskohdista. Kohdetta markkinoi Sp-Koti ja sen myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

maalaiskoti-olohuone-puu

Maalattu valkoinen vanha puulattia luo autenttisen tunnelman yhdessä rouheiden hirsiseinien kanssa. Metalliset kalusteet ja kattovalaisin tuovat vielä oman särmänsä kokonaisuuteen.

maalaiskoti-keittio

Keittiössä on hurmaavaa maalaishenkeä, joka täydentyy monilla yksityiskohdilla. Liikuteltava pieni saareke on myös hauska elementti tilassa. Ja löytyypä keittiöstä myös vanha puuhella.

maalaiskoti-keittio-sisustus maalaiskoti-makuuhuone

Tyyli ja tunnelma jatkaa tilasta toiseen. Vanhat kalusteet tuovat täysin oman hohtonsa sisustukseen, joka sinällään on rento ja konstailematon, mutta kuitenkin tarkkaan harkitun näköinen.

maalaiskoti-makuuhuone-lasten maalaiskoti-oleskelutilamaalaiskoti-terassi

Kuvat Sp-Koti / etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson