Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Pitsihuvilan taikaa

maalaiskoti-olohuone

Vanha hirsirunkoinen vuodelta 1910 peräisin oleva koti on käynyt läpi täydellisen peruskorjauksen, minkä myötä siitä on syntynyt ihastuttava pitsihuvila täynnä lämmintä kodikasta tunnelmaa. Tässä kodissa maalaisromantiikka saa täydellisen silauksen rouheista hirsipinnoista ja talon alkuperää kunnioittavista yksityiskohdista. Kohdetta markkinoi Sp-Koti ja sen myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

maalaiskoti-olohuone-puu

Maalattu valkoinen vanha puulattia luo autenttisen tunnelman yhdessä rouheiden hirsiseinien kanssa. Metalliset kalusteet ja kattovalaisin tuovat vielä oman särmänsä kokonaisuuteen.

maalaiskoti-keittio

Keittiössä on hurmaavaa maalaishenkeä, joka täydentyy monilla yksityiskohdilla. Liikuteltava pieni saareke on myös hauska elementti tilassa. Ja löytyypä keittiöstä myös vanha puuhella.

maalaiskoti-keittio-sisustus maalaiskoti-makuuhuone

Tyyli ja tunnelma jatkaa tilasta toiseen. Vanhat kalusteet tuovat täysin oman hohtonsa sisustukseen, joka sinällään on rento ja konstailematon, mutta kuitenkin tarkkaan harkitun näköinen.

maalaiskoti-makuuhuone-lasten maalaiskoti-oleskelutilamaalaiskoti-terassi

Kuvat Sp-Koti / etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.