Pitsihuvilan taikaa

25.5.2016

maalaiskoti-olohuone

Vanha hirsirunkoinen vuodelta 1910 peräisin oleva koti on käynyt läpi täydellisen peruskorjauksen, minkä myötä siitä on syntynyt ihastuttava pitsihuvila täynnä lämmintä kodikasta tunnelmaa. Tässä kodissa maalaisromantiikka saa täydellisen silauksen rouheista hirsipinnoista ja talon alkuperää kunnioittavista yksityiskohdista. Kohdetta markkinoi Sp-Koti ja sen myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

maalaiskoti-olohuone-puu

Maalattu valkoinen vanha puulattia luo autenttisen tunnelman yhdessä rouheiden hirsiseinien kanssa. Metalliset kalusteet ja kattovalaisin tuovat vielä oman särmänsä kokonaisuuteen.

maalaiskoti-keittio

Keittiössä on hurmaavaa maalaishenkeä, joka täydentyy monilla yksityiskohdilla. Liikuteltava pieni saareke on myös hauska elementti tilassa. Ja löytyypä keittiöstä myös vanha puuhella.

maalaiskoti-keittio-sisustus maalaiskoti-makuuhuone

Tyyli ja tunnelma jatkaa tilasta toiseen. Vanhat kalusteet tuovat täysin oman hohtonsa sisustukseen, joka sinällään on rento ja konstailematon, mutta kuitenkin tarkkaan harkitun näköinen.

maalaiskoti-makuuhuone-lasten maalaiskoti-oleskelutilamaalaiskoti-terassi

Kuvat Sp-Koti / etuovi.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.