Pohjaratkaisu tuo uniikkia tyyliä sisustukseen

18.5.2016

kolmio-sisustus-keittio

Uniikki, osittain loftmainen pohjaratkaisu tekee tästä Tukholmassa sijaitsevasta kolmiosta todella näyttävän ja viihtyisän kodin. Tilava keittiö ruokailuryhmineen sijaitsee muutaman askelman olo- ja makuuhuonetta alempana rauhoittaen sen samalla omaksi osiokseen. Ruokailutilan vierestä löytyy myös käynti työhuoneeseen. Tämän persoonallisen asunnon myyntiä hoitaa Lagerlings.

kolmio-sisustus-eteinen

Eteistilasta avatuu näkymät olohuoneeseen sekä pari askelmaa alempana sijaitsevaan keittiöön. Syvät oviaukot tilojen välillä ja yleinen linjakkuus korostavat asunnon arkkitehtuuria.

kolmio-sisustus-olohuone-keltainen

Avaruutta olohuoneeseen tuo kapeat, mutta korkeat ikkunat ruokailutilaan. Huonekalujen kiehtovat ja rohkeat muodot tuovat tilaan myös omanlaisensa tunnelman sekä samalla ihanaa väriä. Energinen keltainen yhdistyy tyylikkäästi lattian lämpimän puusävyn kanssa.

kolmio-sisustus-olohuone

Koko seinän leveyiset lasi-ikkunat ja -ovet erottavat makuuhuoneen oleskelutilasta. Yksityisyyttä on saatu verhoilla, jotka saa helposti myös syrjään.

kolmio-sisustus-makuuhuone

Tasapainoinen harmaa-valkoinen värimaailma tekee makuuhuoneesta rauhallisen ympäristön.

kolmio-sisustus-kylpyhuone

Makuuhuoneen takana sijaitsee tyylikäs kylpyhuone, jonka elegantin ilmeen viimeistelevät harmaat laatat, puiset kalusteovet sekä minimalistinen linjakkuus.

kolmio-sisustus-kylpyhuone-puu

Kylpyamme rakentuu seinän syvennykseen eikä ole irrallinen elementti tilassa. Ammeen takana seinällä isosta ikkunasta tulee vielä mukavasti valoa kylpytilaan.

kolmio-sisustus-kylpyhuone-amme

Kuvat lagerlings.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.