Puinen seinä

tyopiste-puuseina

Puusta tyylitelty seinä tuo elämää ja lämpöä tälle valokuvaaja Andreas Stenmannin työpisteelle, joka on osa todella kotoisasti sisustettua asuntoa. Seinää peittävät eriväriset puulankut rosoisine pintoineen ovat monelle visualistille ja päätetyötä tekevällä ihmiselle mukavaa vaihtelua näytön takaa avautuvalle ”maisemalle”. Syvyysvaikutelmaa lisää lankuista muodostuvat ulokkeet, jotka tarjoavat samalla kätevää säilytystilaa.

Kuva andreasstenmann.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.