Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Punaista valkoisella

Ehkä helpoin ja usein edullisin tapa muokata sisustusta ja tilan värimaailmaa on hankkia uusia tekstiileitä ja laittaa pensseli heilumaan. Tämä valkoinen koti on saanut tehostevärikseen energisen ja romanttisenkin punaisen. Suurista elementeistä sohva ja patterit ovat saaneet kauniin punaisen sävyn. Kokonaisuuden viimeistelee samaa sävyä olevat sisustustavarat, joita on ripoteltu eri puolille tilaa.

Yhden kattovalaisimen sijaan tilan valaistuksen hoitavat seinälle ja keskelle kattoa kiinnitetyt, suunnattavat kupuvalaisimet. Hauska ja toimiva ratkaisu, jonka avulla tilan valaistuksesta saa loihdittua erittäin monipuolisen.

Pyöreä sänkyy toimii perustehtävänsä lisäksi myös sisustuksellisena elementtinä. Tämä asunto tuli vastaan venäläisellä The Locals -verkkosivustolla, joka toimii informatiivisena paikkana vuokra-asuntoja ja kämppäkavereita etsiville ihmisille. Kannattaa käydä tutustumassa myös heidän blogiinsa.

Kuvat thelocals.ru

 

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.