Search
Close this search box.

Puu valkoisen keskellä

Tumma puu antaa aina asennetta ja se myös korostaa tilan muotoja. Tämä Tukholmassa sijaitseva asunto koostuu kahdesta kerroksesta ja se hellii asukkaitaan reilun sadan neliön turvin. Kirkkaat valkoiset pinnat lisäävät tilojen avaruutta parantavat valaistusta pimeimpinäkin iltoina.

Työhuoneen vinokatto saa luonnetta tummanruskeista poikkipuista. Kapea työtaso vie vain vähän tilaa, mutta riittää tähän tilaan hyvin. Koriste-esineet ja säilytystä vaativat tavarat löytävät paikkansa seinällä olevalle String -hyllykölle, jota voi tarpeen tullen helposti laajentaa.

Tumman ja rouhean puun olemassaolo näkyy myös modernissa mustaalkoisessa kylpyhuoneessa. Tällä kertaa huoneen halkaiseva pystypalkki kätkee sisäänsä sähköjohdot ja muut linjavedot. Todellinen herkkupala keskellä kylpyhuonetta.

Portaikko on todella upea. Lasilevyt erottavat ylätasanteen portaikosta, jonka seinämät on jätetty rennon rouheiksi. Puun olemassaoloa täydentää portaikon yläpäässä koriin laitetut klapit. Tarkemmin asuntoon voit tutustua välittäjän verkkosivuilla.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke