Puu valkoisen keskellä

7.3.2012

Tumma puu antaa aina asennetta ja se myös korostaa tilan muotoja. Tämä Tukholmassa sijaitseva asunto koostuu kahdesta kerroksesta ja se hellii asukkaitaan reilun sadan neliön turvin. Kirkkaat valkoiset pinnat lisäävät tilojen avaruutta parantavat valaistusta pimeimpinäkin iltoina.

Työhuoneen vinokatto saa luonnetta tummanruskeista poikkipuista. Kapea työtaso vie vain vähän tilaa, mutta riittää tähän tilaan hyvin. Koriste-esineet ja säilytystä vaativat tavarat löytävät paikkansa seinällä olevalle String -hyllykölle, jota voi tarpeen tullen helposti laajentaa.

Tumman ja rouhean puun olemassaolo näkyy myös modernissa mustaalkoisessa kylpyhuoneessa. Tällä kertaa huoneen halkaiseva pystypalkki kätkee sisäänsä sähköjohdot ja muut linjavedot. Todellinen herkkupala keskellä kylpyhuonetta.

Portaikko on todella upea. Lasilevyt erottavat ylätasanteen portaikosta, jonka seinämät on jätetty rennon rouheiksi. Puun olemassaoloa täydentää portaikon yläpäässä koriin laitetut klapit. Tarkemmin asuntoon voit tutustua välittäjän verkkosivuilla.

Kuvat esny.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.