Puunaulakko

Puunaulakko tuo luonnollista tunnelmaa tilaan ja siihen voi vaatteiden lisäksi ripustaa muitakin esineitä. Tällaisen yksinkertaisen, mutta silti näyttävän sisustuselementin tekeminen sujuu helposti myös omilla pikku kätösillä. Halutessasi voit maalata puurungot sisustukseen sopivilla väreillä.

Naulakon tekemiseen tarvitset vain hieman työkaluja ja tarvikkeita. Ensin sahaa puurunkojen alaosat kaltevasti siten, että naulakko asettuu haluamaasi leveyteen. Näin naulakko pysyy tukevammin paikoillaan. Ruuvaa puurungot n. 40cm yläosasta kiinni toisiinsa ja kiristä vielä lopuksi nahkaisella köydenpätkällä. Kannattaa pyytää apua vierustoverilta. Lopuksi kiinnitä vielä koukut puuronkoihin. Maalaamalla ja käyttämällä eri värisiä osia ja köydenpätkiä saat naulakosta värikkäänkin sisustuselementin. Kiitokset tästä loistavasta vinkistä Annaleenalle.

Kuvat annaleenashem.blogspot.com

JAA
Edellinen artikkeliTalo kuin lipasto
Seuraava artikkeliLuksustalo Costa Ricassa

1 KOMMENTTI

  1. Tunnen lievaa myotahapeaa naissa tee se itse-”tuotteissa”, ihmiset joilla ei ole mitaan kaden taitoja, paitsi etta he osaavat ripustaa madantyneita lautoja seinalle tai pari vanhaa heinaseivasta naulakoksi, niin voisi mun mielestani jattaa taman sisutamistaitonsa ihan sinne oman talon sisalle. Jokainenhan voi somistaa kotiaan ihan milla rojulla haluaa :)

Comments are closed.