Search
Close this search box.

Puuparrut modernissa kodissa

valoisakoti-puuparrut1

Tukholmassa sijaitseva n. 60 neliön kokoinen kattohuoneisto hurmaa avaruudellaan ja valoisuudellaan. Moderni valkoinen pohjaväri saa näyttävää kontrastia tummista kattopalkeista. Myös katon poikkeuksellinen muoto tekee asunnosta mielenkiintoisen.

valoisakoti-puuparrut2

Olohuoneen takaa löytyy toimiva säilytysratkaisu. Koko seinän leveydelle sijoitettu kaapisto tarjoaa hyvin tilaa kaiken kokoisille tavaroille.

valoisakoti-puuparrut3

Hillytyn tyylikkäässä keittiössä kokkailu sujuu ja hyvin valoistuna se on miellyttävä ja toimiva ympäristö.

valoisakoti-puuparrut4

Makuuhuoneen päätyseinän rappaus tuo tilaan luonnollista ilmettä ja tummia kattopalkkeja korostamaan on taustaseinälle laitettu vaalemmasta puusta tehdyt hyllytasot. Upea ja varsin kodikas asunto kaiken kaikkiaan. Katso lisää Eklund Stockholm New York -verkkosivuilta.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke