Puuta ja valkoista: Vivienda en Llaverenes

5.4.2012

Tämä puun ja valkoisten pintojen hallitsema koti on suunnittelija Susanna Cotsin käsialaa. Espanjassa, Barcelonassa sijaitseva koti kantaa projektinimeä Vivienda en Llaverenes. Moderni yleisilme saa miellyttäviä ja lämpimiä vivahteita eri sävyinä esittäytyvästä puusta läpi asunnon.

Olohuoneesta hieman korotettu ruokailutila on saanut upean ruokapöydän, jonka rouheus toimii loistavana vastapainona moderneille istuimille.

Itse keittiö on hyvin hillitty ja pelkistetty. Kiiltävät valkoiset kaapistot, mustat työtasot ja rosteriset kodinkoneet. Ilmeikkäät seinävalaisimet ovat nappivalinta.

Kylpyhuoneessa on miellyttävä puinen lattia. Valkoiset seinät pitävät huolen riittävästä määrästä valoa ja läpinäkyvä lasiovi suihkun puolelle ei sulje muutenkin jo pientä tilaa.

Makuuhuoneessa on kekseliäs työpöytä. Tarpeen vaatiessa sänkynäkin toimiva sohva on muutama askeleen muuta tilaa ylempänä ja näin sen alle kätkeytyy suuri määrä säilytystilaa. Tutustu lisää aiheeseen suunnittelijan verkkosivuilla.

Kuvat suinterioristes.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.