Search
Close this search box.

Puuta ja valkoista: Vivienda en Llaverenes

Tämä puun ja valkoisten pintojen hallitsema koti on suunnittelija Susanna Cotsin käsialaa. Espanjassa, Barcelonassa sijaitseva koti kantaa projektinimeä Vivienda en Llaverenes. Moderni yleisilme saa miellyttäviä ja lämpimiä vivahteita eri sävyinä esittäytyvästä puusta läpi asunnon.

Olohuoneesta hieman korotettu ruokailutila on saanut upean ruokapöydän, jonka rouheus toimii loistavana vastapainona moderneille istuimille.

Itse keittiö on hyvin hillitty ja pelkistetty. Kiiltävät valkoiset kaapistot, mustat työtasot ja rosteriset kodinkoneet. Ilmeikkäät seinävalaisimet ovat nappivalinta.

Kylpyhuoneessa on miellyttävä puinen lattia. Valkoiset seinät pitävät huolen riittävästä määrästä valoa ja läpinäkyvä lasiovi suihkun puolelle ei sulje muutenkin jo pientä tilaa.

Makuuhuoneessa on kekseliäs työpöytä. Tarpeen vaatiessa sänkynäkin toimiva sohva on muutama askeleen muuta tilaa ylempänä ja näin sen alle kätkeytyy suuri määrä säilytystilaa. Tutustu lisää aiheeseen suunnittelijan verkkosivuilla.

Kuvat suinterioristes.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke