Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Puutalon hurmaava tunnelma

sisustus-koti-puutalo-hanko

Täydellisen peruskorjauksen kokenut vanha jugendtalo Hangossa tarjoaa todella tunnelmalliset puitteet viihtyisään asumiseen upeassa miljöössä. Tämä asuinrakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 57 neliön valoisa asunto kunnioittaa tyylillään talon alkuperää, ja avoimen pohjaratkaisun ansiosta tekee arjen yhteisistä hetkistä nauttimisesta helppoa. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

ruokailutila-koti-puutalo-hanko

Valkoiseksi vahatta lankkulattia, puiset kalusteet sekä luonnonläheiset materiaalit ja värisävyt yhdessä puupintojen kanssa tekevät kokonaisuudesta miellyttävän ja harmonisen.

huonekorkeus-koti-puutalo-hanko

Katossa seikkailevat puuparrut, suuret ikkunat parvekkeelle ja katon vinot muodot antavat tiloille persoonallisen ilmeen.

tunnelma-koti-puutalo-hanko

Vaaleat sävyt korostavat upeasti puisia pintoja. Kontrastia sisustukseen on tuotu metallisilla yksityiskohdilla mm. valaisimissa.

keittio-koti-puutalo-hankomakuuhuon-koti-puutalo-hanko

Kodin lämmin tunnelma on läsnä kaikissa tiloissa. Kokonaisuuden kruunaa tilava parveke.

parveke-koti-puutalo-hanko

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.