Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Raikas valkoinen

Valkoisen hallitsema olohuone terävöityy tummanruskeista ikkunakarmeista. Sama väri toistuu sohvalla olevissa tekstiileissä. Näin tila rajautuu paremmin eikä se tunnu vain yhdeltä suurelta valkoiselta läikältä.

Näkymä keittiön saarekkeen takaa on kutsuva ja tunnelmallinen. Koristetakassa lämmittävät lyhdyn sisään kätketyt kynttilät. Tummat yksityiskohdat sisustuksessa tekevät tilasta aidon ja kotoisamman. Kuvat Bolagetin asuntoesittelyistä, mistä löydät lisää ruotsalaistyylisiä, kevyesti sisustettuja koteja.

Kuvat bo-laget.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.