Search
Close this search box.

Rennosti kellarissa

Löytyykö talostasi käyttämättä jäänyt kellaritila tai muita viimeistelemättömiä neliöitä, jotka kuitenkin haluaisit ottaa käyttöön pienellä budjetilla? Pintojen ei tarvitse aina kiiltää ja olla viimeisten trendien mukaiset. Kylmästä tiilien hallitsemasta kellaritilasta saa pienelläkin vaivalla todella viihtyisän tilan aikaiseksi, kuten kuvassa näkyvä brasilialaisen arkkitehtitoimisto YTAn toteuttama aikaansaannos hyvin todistaa.

Tässä tilassa voi loikoilla ja katsoa elokuvia, pelata pelejä tai muuten vaan viettää aikaa. Tunnelma on aito ja asukkaansa näköinen. Puu ja betoni toimivat loistavasti yhteen.

Rennosti lattialla lojuvat lehtipinot, putkenpätkistä toteutetut valaisimet ja muut herkulliset yksityiskohdat viimeistelevät tilan tunnelman ja tekevät siitä uniikin kokonaisuuden.

Kuvat yta.arq.br

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke