Rennosti tyylikäs koti täynnä upeita yksityiskohtia

7.1.2016

ruokailutila-rennosti-tyylikas

Vanha ja uusi kohtaavat tässä Göteborgissa sijaitsevassa ihanassa asunnossa, jonka tyylikkäässä sisustuksessa paistaa rennon kodikas tunnelma. Hurmaavat vanhat kalusteet ja kuluneet pinnat tuovat valoisaan vaaleaan ilmeeseen mukavasti kontrastia, joka täydentyy materiaalien ja tekstuurien moninaisesta kirjosta. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Alvhem -sivuilta.

olohuone-rennosti-tyylikas

Sohvakalusteiden lisäksi olohuoneesta löytyy viihtyisä ruokaryhmä, jonka pöytä rakentuu vanhoista teollisesta jalkaosasta sekä kuluneesta puutasosta. Mustat pinnatuolit sopivat täydellisesti pöydän kanssa yksiin.

keittio-rennosti-tyylikas

Keittio on viihtyisän kompakti kokonaisuus, josta löytyy myös pieni ruokapöytä lounas- ja kahvihetkiä varten. Seinillä olevat avohyllyt tuovat keittiön sisustukseen mukavan ilmavan tunnelman, ja samalla astiat pääsevät oikeuksiinsa näkyvillä paikoillaan.

keittiokalusteet-rennosti-tyylikas

Valkoiset hieman koristeelliset kaapit sekä leveät vetimet luovat tyylikkään yksityiskohdan. Liesituuleetimen ja uuni-ikkunan pyöreät muodot toimivat hauskasti yksiin ja kokonaisuudessa on havaittavissa mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta.

keittio-ruokapoyta-rennosti-tyylikas

Vanha tiiliseinä on jätetty komeasti esiin ja se sopii täydellisesti yhteen ruokapöydän puupinnan kanssa.

makuuhuone-rennosti-tyylikas

Makuuhuoneessa harmoninen pastellinvihreä väri tuo tilaan rauhoittavan tunnelman. Sängyn päätyseinällä messinkiset House Doctor Apart hyllykannattimet jatkavat keittiöstä tuttua linjaa.

makuuhuone-sisustus-rennosti-tyylikas

Sängyn vastakkaisella seinällä olevat hyllytasot ovat seinän kanssa samaa väriä, mikä saa ne uppoamaan sopivan huomaamattomasti sisustukseen.

lastenhuone-rennosti-tyylikas

Lasteenhuoneessa ei ole mitään ylimääräistä vaan sinne on jätetty tilaa leikeille. Ihanan väriläiskän tilaan antaa pirteän turkoosi Vilac potkuauto. Huomaa myös lattialla ihastuttava OyOyn Adventure leikkimatto.

eteinen-rennosti-tyylikas

Eteisen seinällä valkoiset ja puunväriset Muuto Dots ripustimet sointuvat kauniisti kodin tyyliin ja väreihin. Myös postille on varattu oma sopiva paikkansa seinustalta.

Kuvat alvhemmakleri.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.