Search
Close this search box.

Rento sisustus tekee kodin

valkoinen-keittio

Tukholmassa myynnissä oleva 63 neliöinen kaksio hurmaa rennolla sisustuksellaan ja boheemilla tunnelmallaan. Valoisaan valkoiseen yhdistyy lämpimiä puisia yksityiskohtia ja rento stailaus tekee asunnosta ihanan kodikkaan. Kohde löytyy myynnistä Bostadsrättsspecialisten sivuilta.

keittio-sisustus

Keittiön valkoiset kaapinovet saavat tyylikkään viimeistelyn kaarevista kahvaosista, joiden musta väri toistuu välitilan tummassa saumauksessa sekä hellan mustaassa ilmeessä.

ruokapoyta-pitka-valaisin-musta

Pitkä ruokapöytä koostuu mustasta metallirungosat sekä puisesta kansiosasta. Rakenteeltaan ja ilmeeltään saman tyylisiä pöytiä ja tasoja löytyy myös muualta asunnosta. Huomaa ruokapöydän yläpuolella pöydän levyinen kattovalaisin, joka korostaa pöydän kokoa ja rytmittää tilan sommittelua.

olohuone-rento-sisustus

Puupöllit toimivat hauskoina jakkaroina ja rennosti seinää vasten nojaavat somisteet korostavat tilan rentoa tyyliä.

makuuhuone-valkoinen-ja-puu

Makuuhuoneessa valkoisen rinnalla puinene säleikkövalaisin tuo pirteää luontoa mukaan sisustukseen yhdistyen samalla puiseen lattiapintaan.

tyohuone-boheemi

Eteisen ja makuuhuoneen välissä sijaitseviin neliöihin on saatu mahtumaan työpiste ja seinällä olevat avohyllyköt tarjoavat mukavasti säilytystilaa. Näin kiinteät kaappirakenteet eivät syö valoa ja tilantuntua.

Kuvat brspec.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke