Search
Close this search box.

Rentoudu kesän auringonpaisteessa Nydala aurinkotuolissa

Hillerstorp Nydala on tukevarakenteinen aurinkotuoli, joka sopii täydellisesti sekä kotipihaan että mökille.
Hillerstrop Nydala aurinkotuoli

Mikä olisikaan parempi tapa nauttia aurinkoisista päivistä kuin istua mukavasti aurinkotuolissa omalla terassilla tai vaikkapa laiturilla. Hillerstorp Nydala on tyylikäs ja tukevarakenteinen aurinkotuoli, joka sopii täydellisesti sekä kotipihaan että mökille.

Nydala aurinkotuolin alumiinirunko tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Istuinosa on valmistettu textline-muovitekstiilistä, joka näyttää ja tuntuu oikealta kankaalta sekä on huoltovapaa. Puuosat on valmistettu kauniista ja kestävästä tiikistä, joka antaa luonnonläheisen elementin tuolin designiin.

Nydala aurinkotuoli

Nydala tuolissa on säädettävä selkänoja. Saat sen siis juuri itselle sopivaan asentoon otitpa sitten aurinkoa tai nautit omasta hetkestä lehteä lueskellen. Hillerstorp Nydala on täydellinen rentoutumispaikka kesän aurinkoisiin päiviin. Tuolista on saatavilla kaksi eri versiota, ruskeilla tai harmailla yksityiskohdilla.

Hanki omasi Veke -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Cane-line Siesta aurinkotuoli
Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.
Alkuperäinen EcoFurn Ekotuoli soveltuu monelle terassille, pihalle ja parvekkeelle. Tämä kokonaan puinen tuoli on saavuttanut suuren suosion viimeisten vuosien aikana eikä ihme, sillä se tuo mukavan rentoa tunnelmaa ympärilleen.
1898 Sandvik nojatuoli tuo elegantin lisän terassille. Tämä tiikistä valmistettu lounge tyylinen tuoli on rennon miellyttävä istua ja sen materiaalina käytetty puu tuo kodikasta tunnelmaa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke