Rentoudu kesän auringonpaisteessa Nydala aurinkotuolissa

Hillerstrop Nydala aurinkotuoli

Mikä olisikaan parempi tapa nauttia aurinkoisista päivistä kuin istua mukavasti aurinkotuolissa omalla terassilla tai vaikkapa laiturilla. Hillerstorp Nydala on tyylikäs ja tukevarakenteinen aurinkotuoli, joka sopii täydellisesti sekä kotipihaan että mökille.

Nydala aurinkotuolin alumiinirunko tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Istuinosa on valmistettu textline-muovitekstiilistä, joka näyttää ja tuntuu oikealta kankaalta sekä on huoltovapaa. Puuosat on valmistettu kauniista ja kestävästä tiikistä, joka antaa luonnonläheisen elementin tuolin designiin.

Nydala aurinkotuoli

Nydala tuolissa on säädettävä selkänoja. Saat sen siis juuri itselle sopivaan asentoon otitpa sitten aurinkoa tai nautit omasta hetkestä lehteä lueskellen. Hillerstorp Nydala on täydellinen rentoutumispaikka kesän aurinkoisiin päiviin. Tuolista on saatavilla kaksi eri versiota, ruskeilla tai harmailla yksityiskohdilla.

Hanki omasi Veke -verkkokaupasta.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.