Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Riko tyylejä, luo kontrasteja

Tilan ilme saa lisää syvyyttä ja tunnelmaa, kun käytät siinä useampia tyylejä. Mieti kuitenkin tarkkaan mikä sopii minkäkin kanssa. Kuvan tila on sisustukseltaan melko pelkistetty, mutta siitä saa johdettua hyviä vinkkejä. Kova tiiliseinä saa kontrastia sametinpehmeästä matosta ja koristeellisista tyynyistä. Linjakkaat, yksinkertaiset muodot sohvapöydässä ja seinällä nojaavasta peilistä toimivat taas kaverina koville pinnoille, joita kompensoi muhkea sohva. Pehmeä korostaa tilan kovia pintoja ja näin ne täydentävät toisiaan. Tilan värimaailma; musta-pinkki-lila-valkoinen muodostavat toimivan kokonaisuuden ja ovat varmasti monen nuoren neidin mieleen.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.