Rivitalo Tampereella

rivitalo-keittio-saareke

Tampereella Lukonmäessä myynnissä oleva 63 neliön kokoinen rivitalo ihastuttaa avaralla valoisalla ilmeellään. Keittiö muodostuu kompaktisti saarekkeen ympärille, jonka ääreen mahtuu myös pari ruokailijaa nauttimaan välipalaa. Sisustuksesta löytyy paljon eri tekstuureita sekä valkoisen, harmaan ja ruskean sävyjä. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -palvelusta.

rivitalo-saareke-ruokapoyta

Keittiö ja ruokailutila ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta. Ruokapöydän takaa seinustalta löytyy kaunis vitriinikokonaisuus, joka tarjoaa lisää säilytystilaa astioille ja muille keittiötarpeille.

rivitalo-keittiojaolohuone

Rosteriset kodinkoneet sointuvat hyvin lattian ja keittiötasojen kanssa.

rivitalo-olohuone

Olohuone yhdistyy keittiön kanssa samaan tilaan ja näin perhe voi viettää mukavasti yhteistä aikaa toisten katsellessa televisiota ja toisten mutustaessa iltapalaa.

rivitalo-makuuhuone

Makuuhuoneessa pitkä ja matala puupöytä tuo tilaan kodikasta tunnelmaa. Käytännön apuja päivittäiseen vaaterumbaan tuo avoin vaaterekki, josta on helppo napata uudet vaatteet päälle.

rivitalo-wc

Pesukoneet on sijoitettu wc:n kanssa samaan tilaan ja näin kylpyhuoneeseen on saatu oma rauha peseytymiselle ja saunomiselle.

rivitalo-kylpyhuone-valkoinen

Kylpyhuone noudattelee pitkälti perinteistä vaaleaa ja harmaata linjaa. Värikkäillä pyyhkeillä tähänkin tilaan saa toki mukavaa eloa ja ilmettä. Lisätietoja voit katsoa asunnon myynti-ilmoituksesta.

Kuvat villalkv.fi