Search
Close this search box.

Rivitalo Tampereella

rivitalo-keittio-saareke

Tampereella Lukonmäessä myynnissä oleva 63 neliön kokoinen rivitalo ihastuttaa avaralla valoisalla ilmeellään. Keittiö muodostuu kompaktisti saarekkeen ympärille, jonka ääreen mahtuu myös pari ruokailijaa nauttimaan välipalaa. Sisustuksesta löytyy paljon eri tekstuureita sekä valkoisen, harmaan ja ruskean sävyjä. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -palvelusta.

rivitalo-saareke-ruokapoyta

Keittiö ja ruokailutila ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta. Ruokapöydän takaa seinustalta löytyy kaunis vitriinikokonaisuus, joka tarjoaa lisää säilytystilaa astioille ja muille keittiötarpeille.

rivitalo-keittiojaolohuone

Rosteriset kodinkoneet sointuvat hyvin lattian ja keittiötasojen kanssa.

rivitalo-olohuone

Olohuone yhdistyy keittiön kanssa samaan tilaan ja näin perhe voi viettää mukavasti yhteistä aikaa toisten katsellessa televisiota ja toisten mutustaessa iltapalaa.

rivitalo-makuuhuone

Makuuhuoneessa pitkä ja matala puupöytä tuo tilaan kodikasta tunnelmaa. Käytännön apuja päivittäiseen vaaterumbaan tuo avoin vaaterekki, josta on helppo napata uudet vaatteet päälle.

rivitalo-wc

Pesukoneet on sijoitettu wc:n kanssa samaan tilaan ja näin kylpyhuoneeseen on saatu oma rauha peseytymiselle ja saunomiselle.

rivitalo-kylpyhuone-valkoinen

Kylpyhuone noudattelee pitkälti perinteistä vaaleaa ja harmaata linjaa. Värikkäillä pyyhkeillä tähänkin tilaan saa toki mukavaa eloa ja ilmettä. Lisätietoja voit katsoa asunnon myynti-ilmoituksesta.

Kuvat villalkv.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke