Rohkeasti punainen koti Helsingin Kalliossa

18.6.2015

punainen-sisustus-koti-kalliossa-1

Helsingin Kalliossa myynnissä oleva 60 neliön kokoinen kaksio ei jätä ketään kylmäksi, ainakaan sisustuksen värimaailmansa puolesta. Voimakas punainen väri näyttäytyy monin paikoin asunnon kalusteissa ja muissa yksityiskohdissa. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Kiinteistömaailman sivuilta.

punainen-sisustus-koti-kalliossa-2

Tässä asunnossa punainen väri toimii kirjaimellisesti asunnon ”punaisena lankana”. Kalusteet ja yksityiskohdat nousevat rytmikkäästi esiin joka puolelta. Yksi tärkeä asia tämän kaltaisen sisustusmaailman luomisessa on huomioida punaisen sävyn samanlaisuus ja esiintulo eri pinnoilla. Jos kaikki ovat hieman eri sävyä tulee kokonaisuudesta todella rauhaton ja vaikea nautiskeltava myös itse kyseisen värin ystäville.

punainen-sisustus-koti-kalliossa-3

Punainen tulee hauskasti esiin myös keittiön kaapeissa.

punainen-sisustus-koti-kalliossa-4

Välillä näky on kuin karkkikaupan piparminttupurkilla, mutta vielä hyvän maun rajoissa, kai.

punainen-sisustus-koti-kalliossa-5

Olohuoneen nurkkauksessa pyöreä valkoinen pöytä istuu tilan sisustukseen mainiosti ja jättää ympärilleen riittävästi liikkumatilaa.

punainen-sisustus-koti-kalliossa-6

Makuuhuoneessa punainen väri on saanut rinnalleen kultaista beessiä ja koristeellisuutta, joka tuo itämaisen vivahteen tilan sisustukseen

punainen-sisustus-koti-kalliossa-7

Näkymä makuuhuoneen ja olohuoneen välillä rajautuu näyttävillä verhoilla. Sängynpäätynä toimii koristeellinen musta sermi.

punainen-sisustus-koti-kalliossa-8

Kylpyhuoneessa värimaailma on rauhoitettu mustavalkoiseksi, joka on huoneen neliöihin suhteutettuna ihan järkevää. Täällä suuret punaiset pinnat saattaisivat tehdä tilasta jopa ahtaan tuntuisen. Toisaalta pieniä punaisia yksityiskohtia vaikkapa tekstiilien muodossa voisi täälläkin olla esillä.

https://youtu.be/GOXbPDKdcNE
 
Yllä vielä videoesittely asunnosta. Tarkempia tietoja kohteesta voit katsoa Kiinteistömaailman sivuilta.

Kuvat kiinteistomaailma.fi

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.