Search
Close this search box.

Romanttinen koti

Sisustussuunnitelmat ovat pitkälle vietyinä lähes aidon näköisiä, kuten tämä Anton Valievin toteuttama romanttinen koti. Aidon näköinen suunnitelma antaa sisustajalle ja asukkaalle todella hyvät lähtökohdat. Hyvin suunniteltu on puoliksi valmis.

Kauniita valaisimia löytyy asunnosta runsaasti ja ne ovatkin omiaan luomaan romanttista tunnelmaa. Koristeelliset yksityiskohdat vaaleissa kalusteissa toimivat mainiosti ja antavat niille luonnetta.

Kotoisa ”kirjastokulmaus” muodostaa viihtyisän tilan, jonka kruunaa muhkea ruskea nahkasohva. Ruudullinen tapetti on hauska yksityiskohta ja antaa tilaan lämpöä.

Makuuhuoneen ylellinen ilme muodostuu eleganteista huonekaluista ja upeista verhoista. Huomaa jälleen kauniit valaisimet yöpöydillä ja katossa.

Kylpyhuoneesta löytyy sekä amme että lasioven taakse kätkeytyvä suihkutila. Varsin kodikas ja tunnelmallinen tila tämäkin.

Via home-designing.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke