Rouhea koti

3.5.2012

Rouheus ja aitous lienee hyviä sanavalintoja tämän Tukholmassa sijaitsevan asunnon kohdalla. Vanha takka, punaista tiiliä ja puinen lattia. Mielenkiintoinen sekoitus eri materiaaleja.

Olohuoneen seinää koristaa isoista kirjaimista muodostuva HOTEL -sana. Hauska yksityiskohta sellaisenaan. Rouheutta lisää vanha lipasto. Vastakohtana tiiliseinä toimii vastakkaiselle seinälle sijoitettu lasikehyksinen taulu.

Kokonaisuus on vähintäänkin mielenkiintoinen. Tällä kertaa televisio ei ole huoneen keskipisteenä, vaan se on ns. ”pakollisena pahana” takan viereisellä seinällä. Eiköhän tuosta iltauutiset saa sopivasti katsottua.

Keittiö on pieni ja kompakti, mutta se täyttää hyvin pienen perheen tai pariskunnan perustarpeet. Valaisimet ovat tilan mielenkiintoisin sisustusjuttu.

Makuuhuone on värisävyiltää hillitty ja varsin luonnonläheinen. Lattia on kerrassaan upea. Kokonaisuus on sopivan yksinkertainen, mutta riittävän kotoisa ja lämmin.

Kylpyhuoneeseen ei ole suinkaan valittu kylmää mustavalkoista kaakelointia vaan sävy on hieman lämpimämpi. Yksinkertaisuudessaan kylpyhuone kruunaa koko asunnon ilmeen ja olemuksen. Asuntoon voit tutustua tarkemmin sen myyntisivulla.

Kuvat esny.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.