Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Rouheita pintoja

Voimakkaat kontrastit ja materiaalien sekoitus tekevät tästä ruotsalaiskodista todella näyttävän yksilön. Valkoiset ja mustat puupinnat luovat sopivan pelkistetyn tunnelman, jota sävyttävät graafiset ja rouheat yksityiskohdat. Tämä koti sijaitsee Ruotsissa ja se on esitelty Sköna Hem -verkkosivustolla.

Viimeistelemättömät seinäpinnat ja huonekaluissa sekä sisustuksessa yleisesti henkivä teollinen tyyli tekee kokonaisuudesta houkuttelevan. Pienetkin viherkasvit nousevat tässä miljöössä suureen rooliin.

Sama linja jatkuu myös kylpyhuoneen puolella, jossa betoni on olennainen osa sisustusta. Kauniin pelkistettyä ja jollain erikoisella tavalla hyvin kotoisaakin.

Kuvat skonahem.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.