Rouheita yksityiskohtia valkoisen keskellä

rouheutta-valkoisen-rinnalla-olohuone

Luonnonläheiset puiset pinnat ja yksityiskohdat tuovat tämän valkoisen hallitseman kolmion sisustukseen hyvää särmää ja kontrastia. Kaikissa kodin huoneissa oma selkeä oma rytminsä ja kalusteille on annettu ilmaa ympärille. Esimerkiksi juuri olohuoneessa sohva ei suinkaan ole seinässä kiinni vaan sen ympärillä on mukavasti tilaa liikkua. Kattovalaisimen virkaa hoitaa moderni Norm 69 valaisin.

rouheutta-valkoisen-rinnalla-sisustus

Koristeellinen suuri matto antaa olohuoneen valkoiselle ilmeelle todella näyttävän vastakohdan. Muhkea harmaa sohva, korkea jalallinen lattiavalaisin ja Hayn tarjotinpöytä tuovat tilaan olohuoneen peruselementit, kun taas huoneen toisessa päässä muodokkaat puiset tuolit pyöreän valkoisen pöydän ympärillä luovat viihtyisän nurkkauksen ruokailulle.

rouheutta-valkoisen-rinnalla-ruokailutila rouheutta-valkoisen-rinnalla-ovet

Pariovien kulunut pinta antaa huikean kontrastin kaikelle valkoiselle. Ovet näyttävä melkein taideteoksilta kaiken vaalean keskellä.

rouheutta-valkoisen-rinnalla-makuuhuone

Makuuhuoneessa on todella hyvin tilaa ja sieltä löytyy sängyn lisäksi myös suuri kirjahyllykkö, kaakeliuuni ja useita kivoja sisustuselementtejä luonnonmateriaalista. Hurmaava ja herkkä valkoinen Vita Eos valaisin jatkaa sisustuksen valkoisten kattovalaisinten linjaa.

rouheutta-valkoisen-rinnalla-lastenhuone

Lastenhuoneen ihastuttava tunnelma syntyy vanhan tyylisistä kalusteista, jotka kätkevät itseensä myös tarpeellista säilytystilaa.

rouheutta-valkoisen-rinnalla-keittio-avohyllyt

Valkoisen keittiön tunnelman täydentää puiset avohyllyt sekä lounaspöytänä toimiva taittuva ruokapöytä.

rouheutta-valkoisen-rinnalla-keittio rouheutta-valkoisen-rinnalla-eteinen

Koukut seinällä tarjoavat ripustustilaa takeille, ja rustikkiista kontrastia tilaan tuo vanha puinen jakkara. Kevytrakenteinen pöytähyllykkö on aina tervetullut eteiseen, ja tässäkin tilassa se toimii monipuolisena säilytyskalusteena ja tasona koriste-esineille. Pyöreä peile seinällä rikkoo hauskasti sisustuksen yksinkertaisuutta.

Kuvat entrancemakleri.se