Rustiikkia ja rauhallisia värisävyjä

rustiikki-ruskea-harmaa-olohuone

Haaleat ruskeat sävyt yhdessä harmaan kanssa sulautuvat tyylikkääksi värimaailmaksi. Vaikka neliöt ovat monella varmasti hyvin rajalliset, voi huviloiden ja muiden suurten asuntojen sisustuksista löytyä paljon hyviä vinkkejä jalostettavaksi omaan kotiin. Tämän olohuoneen kulmauksesta löytyy upea puuovi, jossa ”metalliniitit” tuovat siihen mielenkiintoisia yksityikohtia. Yksivärisen seinän voi tapetoinnin ja maalaamisen avulla saada näyttämään esimerkiksi vanhalta kiviseinältä. Yhdistele rohkeasti materiaaleja ja kiinnitä huomiota esineiden kokoon. Suuret linjat osoittautuvat usein huomattavasti toimivimmaksi kuin lukuisat pienet jutut siellä täällä.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.