Rustiikkia, puuta ja modernia valkoista

12.10.2015

puutalo-sisustus-rustiikki-keittio

Taidolla ja hyvällä maulla kunnostettu vanha puutalo on jotain sellaista, mikä henkii täydellisesti perisuomalaista sisustustyyliä. Puun aito ja lämmin luonne yhdistettynä moderneihin vihahteisiin luo sisustukseen tunnelmallisen sekoituksena uutta ja vanhaa. Kun rinnalle tuodaan vielä räväköitä yksityiskohtia esimerkiksi valaisimien muodossa niin kokonaisuudesta tulee vähintäänkin mielenkiintoinen. Tämän ihanan kodin on kuvannut Krista Keltanen ja se on päätynyt aikoinaan Divaani -lehteen Mirsa Kaartisen tarinoimana.

puutalo-sisustus-valkoinen-kaakelitakka

Vanha kaakeli uuni sointuu upeasti olohuoneen valoisaan ja valkoiseen sisustukseen, jonka perustana toimii valkoiseksi maalattu puulattia. Katosta roikkuvat teollishenkiset mustat valaisimet liittyvät toimivana sisustusosana muissakin huoneissa käytettyihin mustiin valaisimiin.

puutalo-sisustus-olohuone-valkoinen

Vanhat kalusteet henkivät talon historiaa ja sekoittavat kivasti uuden ja vanhan tyylejä keskenään. Seinähyllylle sijoitettu tumma taideteos antaa kivan kontrastin – samalla vältetään myös liiallinen hempeys muuten vaaleassa sisustuksessa.

puutalo-sisustus-vintage-tyopoyta

Kompakti työpiste muodostuu upeasta antiikkisesta lipastopöydästä. Pöytävalaisin on tehty ilmeisesti vanhasta auton etuvalosta ja rytmiä kokonaisuuteen on tuotu mustavalkoisilla lentoaiheisilla tauluilla.

puutalo-sisustus-lastenhuone-vintage

Lastenhuoneessa on kivasti väripilkkuja mm. sinisen ja turkoosin sävyissä. Vanhan pulpetin ääreltä löytyvät ihastuttuvat Kartell Lou Lou Ghost lastentuoli.

puutalo-sisustus-makuuhuone-harmaa

Makuuhuoneessa harmaa valtaa tilan ilmeen. Takaseinällä tunnelmaa tilaan tuovat vanhat tarjottimet. Jielde lattiavalaisin vastaa toimii hyvänä lukuvalaisimena ilman yöpöytääkin.

puutalo-sisustus-vanha-sanky

Vanha sohvasänky on upea yksityiskohta sellaisenaan. Siihen on mukava istahtaa ihmettelemään.

puutalo-sisustus-valkoharmaa puutalo-sisustus-rottinkikalusteet

Vanha puupinta luo niin paljon lämpöä ja kodikkuutta tiloihin. Rottinkikalusteet sopivat mainiosti tähän rustiikkiseen kokonaisuuteen, jota täydentävät vanhat metalliset maitokannut, seinällä koristavat matto sekä muut koriste-esineet ja yksityiskohdat.

Kuvat kristakeltanen.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.