Rustiikkia sisustuksessa

22.1.2016

ruokapoyta-kodikas-keittio

Tukholmassa sijaitseva reilu 80 neliön kokoinen kolmio ei jätä ketään kylmäksi. Tämän tunnelmallisen kodin ehdoton sydän on upeasti toteutettu ja viimeistelty keittiö. Elegantit nahkakalusteet ja rustiikkiset yksityiskohdat eri huoneissa tekevät kokonaisuudesta todella lämpimän ja kutsuvan. Asunto löytyy myynnissä Innerstadsspecialisten sivuilta.

kodikas-keittio

Pitkä lankkupöytä tarjoaa puitteet viihtyisiin illallishetkiin. Ruokapöydän ääreltä löytyvät vanhat puutuolit sekä päädyissä nahkaiset nojatuolit antavat vielä upean loppusilauksen ilmeelle. Pöydän yläpuolella metallinen kynttiläteline tuo vielä aitoa rustiikkista tunnelmaa.

kodikas-keittio-avohyllyt

Keittiön puiset pöytätasot ja samaa sävyä olevat avohyllyt nostavat arjen tarpeet näyttävästi esiin. Tässä keittiössä tykätään varmasti kokkailla paljon. Materiaalien ja tyylien sekoitus tekee keittiön rennosta yleisilmeestä todella mielenkiintoisen.

kodikas-keittio-sisustus

Reseptikirjat löytävät paikkansa kapeilta seinähyllyiltä ja rustiikkista tunnelmaa tilaan lisää entisestään tilan päässä olevat takkapuut sekä seinälle kiinnitetty viinilasiteline. Melkein tulee tunne siitä, että olisit jossain hyvin kodikkaassa ravintolassa.

makuuhuone-nahka

Nahkaa ja rustiikkia löytyy myös asunnon muista huoneista. Huomaa tyylikäs sängynpääty sekä yöpöytänä toimiva vanha arkkulaukku.

makuuhuone-parvi

Makuuhuoneen toisesta oviaukosta pääsee toiseen makuuhuoneeseen, jossa sijaitsee tilava työpiste sekä parvi.

olohuone-rustiikki

Materiaaleja ja tyylejä on rikottu myös olohuoneen sisustuksessa.

Kuvat innerstadsspecialisten.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.