Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Seinä herää henkiin

Olohuoneen ilmeen ja tunnelman muuttaminen onnistuu pienelläkin budjetilla ja se on nopeasti toteutettavissa. Yksi tapa on tuoda värejä voimakkaasti esille esimerkiksi seinäpinnoilla. Kuvan tyyliin, maalaa tv-tasosi tausta tilan päävärilla tai kauteen sopivalla sävyllä. Näin loihdit värikästä ilmettä tilaan. Rajaat vain tarkasti maalattavan kohteen ja pian seinäsi herää uuteen eloon, tv-tason ympäristöstä puhumattakaan.

Kuva interiorblog.com

Halutessasi voit kokeilla vaikka häivyttämistekniikkaa, jolloin saat elävämmän seinäpinnan. Kuvan raitaseinä syntyi Tikkurilan Harmony kuviointimaalin avulla. Näin seinä ei ole yksivärinen vaan se näyttää samaan aikaan kuultavan kevyeltä ja villaisen pehmeältä. Tutustu tarkemmin maalaustekniikkaan Tikkurilan verkkosivuilla.

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.