Sekoitus brittiluksusta ja skandinaavisuutta

13.4.2016

elegantti-mustavalkoinen-olohuone

Skandinaavinen selkeys ja harmonia yhdistyy upeasti yksiin tässä brittiläisessä luksustason sisustuksessa, joka kaikessa mustavalkoisessa värimaailmassaan kätkee sisäänsä lukuisia upeita ja ylellisiä yksityiskohtia. Kodin suunnittelusta ja sisustuksesta ovat vastanneet y Peek Architecture + Design ja Compass & Rose.

elegantti-mustavalkoinen-olohuone-sisustus

Pehmeä matto ja sen eläväpintainen tekstuuri tuo oleskeluhuoneeseen kodikkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Nojatuolin niittikoristelu antaa myös kivan yksitiskohdan tilan tunnelmaan, jossa valkoisen rinnalla harmaan sävyt muodostavat oman laajan värikirjonsa.

elegantti-mustavalkoinen-tilanjakaja

Tiloja on rajattu toisistaan säilytyskalusteella, joka hoitaakin mainiosti tilanjakajan virkaa. Toisaalta se on myös riittävän kevyt elementti eikä pimennä tai peitä liikaa.

elegantti-mustavalkoinen-keittiosaareke

Keittiö sijaitsee hauskasta kaiken keskipisteessä. Keittiön toisesta päästä löytyy oleskelutila ja toisesta ruokailutila. Tilat on erotettu toisistaan askelmalla, joka luo mukavaa syvyysvaikutelmaa.

elegantti-mustavalkoinen-keittio-valaisimet elegantti-mustavalkoinen-keittio

Tyylikkään saarekkeen yläpuolelta löytyy neljä metallisina hehkuvaa pallovalaisinta. Ne toimivat upeina katseen vangitsijoina tuoden tyyliä ja tietysti myös valoa tilan tunnelmaan.

elegantti-mustavalkoinen-keittio-hyllyt

Seinään tehty syvennys tarjoaa hyvin säilytystilaa koriste-esineille. Valaistut hyllyt korostuvat kauniina yksityiskohtana.

elegantti-mustavalkoinen-ruokailutila

Elegantti pyöreä lasipöytä tilan toisessa päässä tarjoaa viihtyisän paikan lounaasta ja illallisesta nauttimiseen. Tunnelman on lämmin ja kotoisa, mutta silti ylellisen tyylikäs.

Via  Hall of Homes / Kuvat Alex Maguire / peekarchitecture.co.uk

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.