Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sekoitus tyylejä

Tämä marokkolainen koti on sekoitus perinteistä ja modernia sisustustyyliä sekä materiaalien suuri kohtaaminen. Tämä JJ Locationsista löytynyt koti on sinällään minimalistinen, mutta monet pienet sisustusherkut tekevät siitä huomattavan kodikkaan ja viihtyisän.

Olohuoneessa betoni tulee voimakkaasti esille talon rakenteissa. Katossa puiset poikkiparrut pehmentävät tilan ilmettä, samoin keskellä huonetta sijaitseva avonainen takka.

Ruskean monet sävyt esiintyvät niin huonekaluissa kuin tekstiileissäkin. Simppeliä ja hauskaa. Sisustuksessa on skandinaavista selkeyttä, mutta myös paljon paikallisia piirteitä.

Lastenhuoneessa on oiva hyllykkö, jonka keskeltä löytyy oviaukko vessan puolelle. Hyllyrakenne muodostuu ikäänkuin seinään upotetuista lokeroista, joille on helppo asetella esineet ja lelut järjestykseen.

Kuvat jjlocations.co.uk

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.