Selkeä harmoninen sisustus

selkea-neutraali-sisustus-1

Sisustuksessa kokonaisuuden kannalta on tärkeä löytyy yhteinen punainen lanka tilojen kesken. Vaikka huoneet voivat ilmeeltään ja värimaailmaltaan ollakin eri tyylisiä, käyttämällä tiettyjä yhteisiä elementtejä, materiaaleja ja värejä läpi asunnon sisustuksen muodostuu kokonaisuudesta harkitun tyylikäs. Tässä esimerkki Puolassa sijaitsevasta kodista, jonka suunnittelusta on vastannut Soma Architects.

selkea-neutraali-sisustus-2

Skandinaavinen yksinkertaisuus on tämän asunnon sisustuksen lähtökohta. Keittiönurkkauksessa kattoon kiinnitetystä tangosta roikkuvat riippuvalaisimet sekä saarekkeen ympärillä metalliset Tolix jakkarat.

selkea-neutraali-sisustus-3

Vaaleanruskea pöytäpinta tuo kivaa kodikkuutta keittiön metallisten ja kiiltovalkoisten keskelle.

selkea-neutraali-sisustus-4

Huonekalujen ympärille on jätetty mukavasti tilaa. Sohvan ei todellakaan tarvitse aina olla kiinni seinässä. Näin tilasta tulee paljon ilmavampi. Kaikella tuntuu olevan oma selkeä paikkansa.

selkea-neutraali-sisustus-5

Olohuoneesta tutut kattovalaisimet löytyvät myös eteiskäytävästä. Seinäpinta-ala on hyödynnetty avohyllykölle, jossa säilyvät niin kirjat kuin muutkin esineet. Hyllyt ovat väriltään samaa vaaleaa puuta kuin keittiön pöytäpinta.

selkea-neutraali-sisustus-6

Makuuhuoneeseen on tuotu pientä koristeellisuutta tapetilla. Se rytmittää kivasti tilaa yhdessä taulukehysten kanssa.

selkea-neutraali-sisustus-7

selkea-neutraali-sisustus-8

Pesuhuone on elagantin tyylikäs. Perinteinen allaskaappi on saanut tyylikkään korvaajan, joka näyttääkin tilassa paljon kevyemmältä.

selkea-neutraali-sisustus-9

selkea-neutraali-sisustus-10

Mustavalkoinen värimaailmaa jatkaa myös makuuhuoneen puolelle. Tehostepinnoilla tapetissa ja matossa on saatu tilaan moninaisuutta mustavalkoisuuden rinnalle.

selkea-neutraali-sisustus-11

Kaikkiin miellyttävä ja hillityn hallittu kokonaisuus, jossa kaikelle on oma paikkansa.

Kuvat soma-architects.eu