Siistin työpöydän äärellä

tyopiste

Siisti ja toimiva työpiste luo puitteet miellyttävään työskentelyyn. Valitse mieluummin isompi kuin pienempi työpöytä sekä sisusta ympäristö kodikkaaksi ja mieleiseksi. Kuvassa Ikean korkeakiiltoinen Linnmon työpöytä, jonka ääreen on löytänyt työtuoliksi Kartellin Louis Ghost tuoli. Taustaseinää koristavat Hajk design printit muistuttavat joskus vaikeista hetkistä kun ideoita ei tunnu löytyvän ja vastaavasti QR-koodin sisältävä printti taas vie sivulle, joka tarjoaa yllätyksiä jokaiseen päivään.

Kuva sisustusblogi.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.