Sisustamisen riemua

14.9.2015

sisustamisen-riemua-1

Kangasalla myynnissä oleva 136 neliön kokoinen, Designtalon Piippola mallinimeä kantava omakotitalo mukautuu monenlaisten perheiden asuintarpeisiin. Avara olohuone ja koko seinän levyinen ikkuna tuo luonnon lähelle sisustusta lisäten samalla tilan valoisuutta.

sisustamisen-riemua-2

Tämän kodin sisustuksessa on paljon hauskoja yksityiskohtia eikä siitä puutu rohkeutta. Tiloihin on tuotu paljon sisustuselemettenjä sekä kalusteita kierrätysmielessä. Esimerkiksi valkoisen maalipinnan saanut kaapelikelarullasta on toimii nyt pöytänä.

sisustamisen-riemua-3

Tilan valoisuus ja vaaleus antaa mahdollisuuden tuoda siihen paljon yksityiskohtia, joista uppoutuu kokonaisuteen melko huomaamattomiksi, osa taas hyppää hauskasti esiin riippuen mistä suunnasta tilaa tarkastelee.

sisustamisen-riemua-4

Kaminamainen takka tilan keskellä tuo lämpöä ja tunnelmaa.

sisustamisen-riemua-5

Ruokapöydän yläpuolella kaksi Work valaisinta ovat sopivan huomaamattomia, mutta tuovat kuitenkin tunnelmaa ja valoa tilaan.

sisustamisen-riemua-6

Keittiöstä katson tilan sisustus on hillityn mustavalkoinen, johon ryhtiä tuovat eri kokoiset viherkasvit  ja ruskeat väripilkut kalusteissa.

sisustamisen-riemua-7

Tilasta löytyy paljon erilaisia valaisimia, joilla tunnelmaa on helppo säätää ja korostaa haluamiaan kohteita tilassa.

sisustamisen-riemua-8

Keittiö sijaitsee yhteisen tilan toisessa päässä ja saarekkeen ansiosta se rajautuu omaksi selkeäksi kokonaisuudekseen.

sisustamisen-riemua-9

Avohyllyt ja metalliset hyllykkökalusteet tuovat rentoutta sisustukseen. Saarekkeen ääreen valitut Hayn Hee baarijakkarat toimivat loistavasti tilan sisustuksen ja tyylin kanssa.

sisustamisen-riemua-10

Graafiset ja geometriset kuosit sekä koriste-esineet tuovat energisen lisän sisustukseen. Yhdessä valkoisen ja puupintojen kanssa ne elävöittävät mukavasti kokonaisuutta.

sisustamisen-riemua-11

Eteispöytänä toimii vanha metallitynnyri, joka on maalattu kuparinhohtoiseksi. Katosta roikkuva työvalaisin ja pukuhuoneen kaappeja muistuttavat eteiskaapit tuovat tilaan sanalla sanoen rouhean tunnelman.

sisustamisen-riemua-12

Kylpyhuone on ilmeltään aavistuksen hillitympi. Mustavalkoinen värimaailma korostaa puisia yksityikohtia.

sisustamisen-riemua-13

Taloa kiertävä terassialue pidentää pihan käyttäaikaa keväällä ja syksyllä. Lisätietoja talosta voit katsoa sen myynti-ilmoituksesta Etuovesta. Myyntiä hoitaa Huom!

Kuvat etuovi.com / huom.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.