Sisustuksen lämmin tunnelma

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.
Marmorinen sohvapöytä olohuoneessa

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma. Sisustuksen harmoninen maanläheinen värimaailma täydentyy vaihtuvine vuodenaikoineen, joita sävyttävät tietenkin ilmeeseen sopivat koristeet ja yksityiskohdat. Tämä upea koti kuuluu @hehkuvilla Instagram-tilille.

Olohuoneen nurkkauksessa valoa tilaan hehkuu elegantti musta Jordan seinävalaisin, jota pystyy säätämään ja kohdistamaan juuri haluttuun kohtaan. Marmoripintainen sohvapöytä on kuin kaunis taideteos ja osa kivistä luontoa sisällä.

Ruokailutilan sisustus ja mustat tuolit

Musta takka tilan jakaa olohuoneen ruokailutilasta ja keittiöstä. Tumma väri tulee esille myös suuressa kukkaruukussa ja pyöreän ruokapöydän ympärillä olevissa Menu String tuoleissa. Rottinkinen Aulis riippukeinu on mitä ihanin paikka rentoutua ja nauttia takkatulen loimusta.

Keittiö ja ruokailutila

Toiselle puolelle ruokailuryhmää sijoittuu tyylikäs mustavalkoinen keittiö, jonka saarekkeen yläpuolella komeilevat Artek A110 riippuvalaisimet. Niiden musta väri rytmittää jälleen muuta sisustusta tuoden värit eri tasoissa esiin. String Pocket hyllykkö keittiöseinällä on mukavan huomaamaton, mutta tarjoaa kuitenkin kivaa pientä säilytystilaa koristeille ja pienille keittiöesineille.

Penkki makuuhuoneen sängyn jalkopäässä

Beigen sävyinen seinä on miellyttävän rauhoittava värivalinta makuuhuoneeseen. Sängyn jalkopäähän sijoitettu penkki tarjoaa lasku- ja istumatasoa, jota makuuhuoneessakin aina tarvitaan. Pehmeän maton päällä on kiva astella ja ottaa aamun ensimmäiset askeleet. Formakami JH3 riippuvalaisimen materiaalina käytetty riisipaperi saa valaisimen hehkumaan pehmeästi valo ympäröivään tilaan.

Makuuhuoneen kodikas sisustus

Tunnelma ja kodikkuus syntyy pienistä asioista sekä hallitusta kokonaisuudesta. Tämä makuuhuone on oiva esimerkki siitä miten onnistuneilla valinnoilla saavutetaan hillitty, mutta kodikas tunnelma.

Eteisen iso pyöreä peili

Suuri pyöreä peili avartaa mukavasti eteistä, josta löytyy paljon säilytystilaa ja tyylikäs pyöreillä jaloilla seisova penkki.

Saunan sisustus, valoisa

Kylpyhuoneen ja saunan muodostamat pesutilat ovat tyylikäs kokonaisuus, joka yhdistelee hauskasti rentoa kylpylämäistä tunnelmaa moderniin saunaratkaisuun.

Kuvat @hehkuvilla / Instagram

Tutustu myös