Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sisustus rokkaa yksityiskohdilla

sisustus-rokkaa-olohuone

Rokkia tyyliä ja kunnon kontrasteja. Niistä syntyy tämän kompaktin ja tunnelmallisen 40 neliöisen Tukholmassa sijaitsevan kodin tunnelma, josta löytyy paljon näyttäviä yksityiskohtia. Kohde löytyy myynnistä Skandimäklarnalta.

sisustus-rokkaa-ruokailutila-seinan-vari

Sinisen sävyinen seinä jakaa ruokailutilan omaksi nurkkaukseen olohuoneessa ja tuo kivaa rytmiä tilaan. Pöydän pyöreä muoto saa kivasti tuke seinän koristeellisesta peilistä ja miksei myös vekkulista kattovalaisimesta.

sisustus-rokkaa-makuuhuone

Makuuhuoneen tummat seinät tuovat mielenkiintoista mystistä tyyliä. Muhkean sängynpäädyn yläpuolelta löytyy myös hauska nahkareunuksinen Gubi Adnet peili. Yöpöydän virkaa hoitaa huomaamattomasti Kartellin Louis Ghost tuoli.

sisustus-rokkaa-makuuhuone-yksityiskohdat

Kultareunuksiset aurinkopeilit tuovat kivan kontrastin tilaan.

sisustus-rokkaa-keittio

Keittiössä on ihanaa maalais/ranskalais-henkistä tyyliä. Lasipurkit, avohyllyt ja ripustustangot loihtivat rennon tunnelman.

sisustus-rokkaa-keittio-tyyli sisustus-rokkaa-avohyllyt-lasipurkit

Kuvat skandiamaklarna.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.